محبوب ترین فست فود دنیا چه بلایی سرتان می آورد؟

محبوب ترین فست فود دنیا چه بلایی سرتان می آورد؟

آزمایشگاه رادین: به گزارش آزمایشگاه رادین، متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه سدیم موجود در گوشت های فراوری شده، خطر فشار خون و سرطان معده را زیاد می کند، اظهار داشت: با مصرف پیتزا؛ نیتریت، چربی اشباع و ترانس، سدیم و کالری زیادی وارد بدن می شود.


به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از ایسنا، دکتر گلبن سهراب ضمن اشاره به اینکه یکی از مواد تشکیل دهنده پیتزا، گوشت های فراوری شده مثل سوسیس و کالباس است، اظهار نمود: برای تهیه سوسیس و کالباس به گوشت قرمز نیتریت سدیم اضافه می شود که رنگ قرمز گوشت تثبیت، طعم آن بهتر و فعالیت باکتری ها کاهش پیدا کند.
وی ادامه داد: نیتریت در بدن به نیتروزآمین‎ ها تبدیل می شود که طی تحقیقات، سرطان زا بودن این ماده ثابت شده است.
او ضمن اشاره به اینکه به گوشت هایی که برای تهیه سوسیس و کالباس استفاده می شود، چربی بیشتری هم اضافه می شود، اخطار داد: چربی های اشباع سبب افزایش ریسک مبتلا شدن به بیماری های قلبی و عروقی می شود و چربی های ترانس هم خطر بروز انواع سرطان ها را بالا خواهد برد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه سدیم موجود در گوشت های فراوری شده خطر فشار خون و سرطان معده را هم بالا می برد، خاطرنشان کرد: البته این مشکلات و مضرات به کالباس ختم نمی شود بلکه بحث پنیر پیتزا که یک چهارم وزن آنرا چربی اشباع تشکیل می دهد هم مطرح است.
بنابر اعلام روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، وی اخطار داد: با مصرف پیتزا؛ نیتریت، چربی اشباع و ترانس، سدیم و کالری زیادی وارد بدن می شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اشاره به اینکه هر برش پیتزا بسته به سایز بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ کیلوکالری انرژی دارد، افزود: عموما پیتزا به تنهایی مصرف نمی شود و معمولاً افراد پیتزا را با نوشابه میل می کنند که هر قوطی ۳۰۰ ملی لیتری ۱۴۰ کیلوکالری دارد.




منبع:

1401/11/12
09:06:01
5.0 / 5
583
تگهای خبر: باكتری , بیماری , پزشك , پزشكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
آزمایشگاه رادین