خانه های هلال نقش قابل ملاحظه ای در پشتیبانی از اقتصاد روستایی دارند

خانه های هلال نقش قابل ملاحظه ای در پشتیبانی از اقتصاد روستایی دارند

به گزارش آزمایشگاه رادین مسئول هماهنگی خانه های هلال کشور اظهار داشت: خانه های هلال نقش قابل ملاحظه ای در پشتیبانی از اشتغال و اقتصاد روستایی، آموزش، فرهنگ سازی و ایجاد فضای مشارکت و همدلی هدفمند دارند.


به گزارش روز دوشنبه ایرنا از جمعیت هلال احمر؛ حسن فراهانی اضافه کرد: جمعیت هلال احمر بعنوان بزرگ ترین سازمان مردم نهاد کشور همواره بعنوان بازویی توانمند و قابل اعتماد در کنار دولت، هم در اجرای وظایف ذاتی خود و هم در انجام مأموریت های محوله، تلاشی دلسوزانه و اثربخش داشته است.
وی افزود: در طول نزدیک به یک قرن از فعالیت عام المنفعه، جمعیت هلال احمر، بواسطه برخورداری از بزرگ ترین ثروت سازمانی یعنی سرمایه اجتماعی توانسته است نقش پررنگی در عبور از بحران ها و چالش ها ایفا کند، از جنگ تحمیلی گرفته تا سوانح گوناگونی که در طول این سال ها مردم شهرها و استان های مختلف را در معرض صدمه و خسارت قرار داده است همه یادآور مجاهدت ها و از خودگذشتگی های داوطلبان، نجاتگران و کارکنان جمعیت هلال احمر است. در سالهای اخیر، هم به علت فشارهای اقتصادی و هم به علت تغییر سبک زندگی جوامع، پیچیدگی وظایف و خدمات جمعیت بیشتر شده و به همین علت لازم است به دنبال اعمال شیوه هایی نوین در عرضه خدمت به هموطنان باشیم.
مسئول هماهنگی خانه های هلال جمعیت هلال احمر کشور افزود: یکی از مهم ترین راهبردهای پیشگیری از بروز چالش در عرضه خدمات بشردوستانه که بعد از انجام مطالعات و استفاده از تجارب گذشته در دستور کار قرار گرفت، طرح خانه های هلال است. در این زمان با ایجاد یک پویش فکری و اجرایی در کارکنان و داوطلبان جمعیت، توسعه خانه های هلال پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته است. امروز خانه های هلال بیشتر از آن که مجموعه ای گسترده از تاسیسات و تجهیزات و سخت افزارها باشند، شبکه ای گسترده از افراد، ایده ها و نرم افزارها است.
فراهانی توضیح داد: خانه های هلال امروز در مسیری قرار گرفته که ضمن اینکه بعنوان بستر عرضه آموزش های همگانی و افزایش آمادگی عمومی شناخته می شود، یک پایگاه اجتماعی است که به معنای واقعی در افزایش تاب آوری جامعه دخیل و اثرگذار می باشد. هم اکنون خانه های هلال در مسیری قرار گرفته که با کم ترین هزینه و تشریفات نقش حمایت گرانه جمعیت هلال احمر را در حوزه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی به خوبی ایفا می کند، مطمئنا با گسترش و تکمیل این شبکه فراگیر، خانه های هلال می توانند ضمن آن که فرهنگ خودامدادی و دگرامدادی را در جامعه روستایی کشور نهادینه کنند، نقش قابل ملاحظه ای در پشتیبانی از اشتغال و اقتصاد روستایی، آموزش، فرهنگ سازی و ایجاد فضای مشارکت و همدلی هدفمند داشته باشند.
مسئول هماهنگی خانه های هلال جمعیت هلال احمر اظهار داشت: هم اکنون بیشتر از ۵۴۰۰ خانه هلال در سرتاسر کشور فعال است که بدون تردید در سوانح احتمالی آینده، تجربه روستاها یا شهرهایی که دارای خانه هلال هستند بعنوان تجربه ای موفق از مدیریت جامعه محور بحران قابل معرفی و تعمیم به کشورهای عضو فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر خواهد بود.
به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از ایرنا، خانه های هلال، خود نوعی هلال احمر کوچک به شمار می روند که در سطح شهرها از جانب مردم، خیرین و نیکوکاران و با همکاری شهرداری ها، مساجد و اصناف و در سطح روستاها از جانب دهیاران، بخشداران و با مشارکت فرمانداری ها، شعب جمعیت هلال احمر تجهیز و مدیریت می شوند که با تشکیل این خانه ها تمام ظرفیت های خدمت رسانی جمعیت هلال احمر مبتنی بر نیاز هر منطقه احصا و به کار گرفته می شود.



منبع:

1400/03/03
21:16:03
5.0 / 5
1222
تگهای خبر: آموزش , امداد , خدمات , خدمت رسانی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
آزمایشگاه رادین