فواید نوشیدن دمنوش نعناع در تمام فصول

فواید نوشیدن دمنوش نعناع در تمام فصول

آزمایشگاه رادین: ساده ترین راه برای افزودن نعناع به رژیم غذایی این است که مقداری برگ نعناع را در آب جوشانده و معجون در دمای دلخواه در طول روز مصرف شود.


به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از ایسنا، یکی از مواد خوراکی رایج در آشپزخانه برگ نعناع است. ساده ترین روش برای گنجاندن آن در رژیم غذایی، جوشاندن مقداری برگ نعناع در آب و مصرف معجون در طول روز است. با عنایت به تاثیر طراوت بخشی و خنک کنندگی این سبزی، می تواند جایگزینی سالم برای انواع نوشیدنی ها معمول و نوشیدنی های کافئین دار باشد.
نعناع همچون سبزیجاتی است که هم در آشپزی و هم برای اهداف دارویی استفاده می شود، پراشتهایی و پرخوری را کنترل کرده، به کاهش وزن کمک، تعادل الکترولیت ها را حفظ، دمای بدن را تنظیم و سطح انرژی بدن را در طول روز حفظ می نماید. همینطور ساده ترین راه برای هیدراته ماندن بدن در تمام فصول و نه تنها فصل تابستان است.
به قول کارشناسان، برای هضم، جذب و دفع بهتر باید در تمام فصول به اندازه کافی آب بنوشید. تامین آب مورد نیاز بدن سلامت پوست را حفظ نموده و روند فرسودگی را به تاخیر می اندازد و در عین حال جذب مواد مغذی را در روده بهبود می بخشد. همینطور دمنوش نعناع از یبوست پیشگیری و آنرا درمان، دمای بدن را تنظیم، سم زدایی طبیعی را بهینه و فشار خون را حفظ می نماید.
مصرف نعناع همینطور به بهبود خلق و خو کمک می نماید. نوشیدن دمنوش نعناع در شب موجب میشود تا خواب سالمی داشته باشید و ذهن را آرام میکند.
فوائد مصرف دمنوش نعناع در تمام فصول در صورتی که در فصل تابستان امکان دارد فرد تمایل داشته باشد از نوشیدنی های سرد و کافئین دار برای غلبه بر گرما مصرف کند، باید از دمنوش نعناع مصرف کرد تا بدن به صورت طبیعی خنک بماند و میل به نوشیدنی های ناسالم رفع گردد.
به گزارش هندوستان تایمز، در طول زمستان، فرد خیلی احساس تشنگی ندارد. دمنوش نعناع به علت خاصیت طراوت بخشی می تواند گزینه مناسبی باشد. نوشیدن دمنوش گرم نعناع به هضم و سوخت و ساز بهتر مواد غذایی در فصل سرد کمک میکند برای اینکه در زمستان اشتها به شکل طبیعی بیشتر میشود.




منبع:

1401/04/13
10:11:12
5.0 / 5
203
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
آزمایشگاه رادین