مطالعه محققان ژاپنی نشان می دهد؛

بیماری لثه یک عامل پنهان در بیماری فیبریلاسیون دهلیزی

بیماری لثه یک عامل پنهان در بیماری فیبریلاسیون دهلیزی

به گزارش آزمایشگاه رادین، یک مطالعه جدید نشان داده است که سلامت دهان امکان دارد بر سلامت قلب تاثیر بگذارد.



به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، به قول محققان، افرادی که به علت ریتم نامرتب قلب معروف به فیبریلاسیون دهلیزی تحت درمان قرار می گیرند، اگر اقدامات لازم را برای مدیریت بیماری لثه خود انجام دهند، احتمالا ضربان قلب شأن سالم حفظ می شود.
این مطالعه شامل بیماران فیبریلاسیون دهلیزی بود که ابلیشن کاتتر دریافت نمودند، روشی که در آن از گرما برای تخریب ناحیه کوچکی از بافت قلب که سبب ضربان نامرتب قلب می شود، استفاده می شود.
بیماران مبتلا به التهاب شدید لثه که بیماری لثه خویش را بعد از ابلیشن کاتتر تحت درمان قرار دادند، در مقایسه با افرادی که مراقبت های اضافی دندانی نداشتند، ۶۱ درصد کمتر احتمال داشت که فیبریلاسیون دهلیزی شأن مجدداً بازگردد.
دکتر «شونسوکی میائوچی»، استادیار مرکز خدمات سلامت در دانشگاه هیروشیما در ژاپن و محقق ارشد این مطالعه، اظهار داشت: «به نظر می رسد مدیریت صحیح بیماری لثه فیبریلاسیون دهلیزی را بهبود می بخشد و خیلی از مردم در سراسر دنیا می توانند از آن بهره ببرند.»
محققان گفتند فیبریلاسیون دهلیزی خطر سکته مغزی را تا پنج برابر بالا می برد، چونکه ضربان قلب نامرتب سبب تجمع خون و لخته شدن در داخل قلب می شود.
برای این مطالعه، محققان ۹۷ بیمار را که هم تحت درمان با کاتتر و هم درمان لثه قرار گرفتند، با ۱۹۱ بیمار فرسایشی که هیچ مراقبتی برای بیماری لثه دریافت نکردند، مقایسه کردند.
به گفته محققان، فیبریلاسیون دهلیزی در ۲۴ درصد از تمام شرکت کنندگان در طول دوره پیگیری که مابین ۸ ماه تا ۲ سال طول کشید، عود کرد.
اما محققان دریافتند بیمارانی که لثه های خویش را تحت درمان قرار داده بودند، به صورت قابل توجهی کمتر احتمال دارد که فیبریلاسیون دهلیزی آنها برگردد.
علاوه بر این، بیمارانی که فیبریلاسیون دهلیزی آنها عود کرده بود، بیماری لثه شدیدتری نسبت به افرادی که ریتم قلب آنها بعد از فرسایش طبیعی بود، داشتند.
انجمن قلب آمریکا، سلامت دهان و دندان را بعنوان یک عامل خطر برای بیماری قلبی نمی شناسد، اما اذعان دارد که سلامت دهان و دندان می تواند شاخصی از سلامت کلی باشد.
به گفته این انجمن، باکتری های لثه ملتهب می توانند از راه جریان خون به قلب و مغز بروند و التهاب مزمن لثه امکان دارد با مشکلات سلامتی مزمن مانند گرفتگی عروق، سکته مغزی و دیابت نوع ۲ همراه باشد.


منبع:

1403/01/26
15:19:55
5.0 / 5
126
تگهای خبر: التهاب , باكتری , بیماری , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
آزمایشگاه رادین