رئیس جمعیت هلال احمر:

اقلام امدادی را در زلزله سی سخت خانه به خانه توزیع كردیم

اقلام امدادی را در زلزله سی سخت خانه به خانه توزیع كردیم

به گزارش آزمایشگاه رادین رئیس جمعیت هلال احمر با اعلان اینکه در زلزله سی سخت هیچکس به جز هلال احمر کار امداد و نجات را انجام نداد، اظهار داشت: در حقیقت این زلزله همچون حوادثی بود که با تلاش امدادگران و نجاتگران علاوه بر توزیع چادر، اقلام امدادی را خانه به خانه در بین زلزله زدگان توزیع کردیم.


به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از ایرنا، کریم همتی روز یکشنبه در آیین قدردانی از خیریه ها و تشکل های مردم نهاد همکار با جمعیت هلال احمر در سال ۱۳۹۹ گفت: ۳۸۶ هزار چادر از سال ۱۳۹۰ به پس از جمعیت هلال احمر خارج شده و فقط با کمک دولت ۱۰ درصد آن جایگزین شده است.
وی افزود: تصمیم گرفتیم در جمعیت هلال احمر همه اقدامات امدادی و کمک های جمع شده از طرف خیرین در بحران ها را به صورت ریز به ریز جمع آوری و آرشیو نماییم تا اگر نیاز شد به آسانی به اطلاعات جزیی دسترسی کامل داشته باشیم.
رئیس جمعیت هلال احمر افزود: قانون مدیریت بحران ایراداتی دارد که ممکنست روند کار امدادگران ما را هم گرفتار مشکل کند، ما آمادگی داریم تا کنار شما و با همفکری یکدیگر این قانون را بررسی نماییم و به نتایج مناسب برسیم.
محمد نصیری رئیس سازمان داوطلبان نیز در این مراسم اظهار داشت: اگر هم اکنون کشور در وضعیت قابل قبولی در زمینه بیماری کرونا است شاید دلیل اصلی آن مداخله اجتماعی افراد خیری است که دراین زمینه فعالیت کردند.
وی درباره اقداماتی که جمعیت هلال احمر با مشارکت تشکل های مردم نهاد انجام داده است، اضافه کرد: توزیع اقلام بهداشتی، تولید مواد ضدعفونی و اقلام حفاظت فردی، تامین تجهیزات حفاظت فردی کادر درمان، آموزش عمومی نکات بهداشتی، برگزاری نقاهتگاه بیماران، تجهیز بانک امانات پزشکی و نظایر آن در زمینه مقابله با کرونا همچون مطالبی است که سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر توانسته با کمک خیرین و موسسات مردم نهاد به آنها بپردازد.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه در یک سال قبل با مشارکت خیرین موفق شدیم ۲بار به اهالی محله هرندی خدمات لازم را ارائه دهیم، اشاره کرد: جمعیت هلال احمر در یک سال اخیر برای ۴۳موسسه خیریه و تشکل مردم نهاد مجوز جمع آوری کمک های مردمی صادر کرد.
۱۱۶میلیارد تومان کمک ها نقدی و غیرنقدی جمع آوری شد
وی درباره میزان کمک های مردمی نقدی و غیر نقدی در روزهای شیوع ویروس کرونا در کشور اظهار داشت: در مجموع ۱۱۶ میلیارد تومان کمک ها نقدی و غیرنقدی جمع آوری شد که از این مقدار ۵۷ میلیارد و ۴۴۸ میلیون تومان کمک نقدی و ۵۸ میلیارد و ۶۸۸ میلیون تومان کمک های غیرنقدی بوده است.
نصیری با اعلان اینکه در روزهای کرونا ۲۷ موسسه خیریه به صورت ویژه برای تامین تجهیزات بیمارستان ها اقدام نمودند، گفت: هرکدام از این موسسات خیریه و تشکل های مردم نهاد بعنوان معین یک بیمارستان اقلام مورد نیاز را تهیه کردند و هماهنگی های لازم برای تحقق این مهم از طرف جمعیت هلال احمر انجام شد.
وی درباره ارائه آموزش های لازم در زمینه مداخله در بحران، امداد و کمک های اولیه و... به اعضای تشکل های مردم نهاد اظهار داشت: این آموزش ها در سال آتی به صورت رایگان به همه اعضای تشکل های مردم نهاد و خیریه ارائه می شود.
اسکان بیماران نیازمند در تهران رایگان است
رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر با اشاره به اینکه هم اکنون اسکان بیماران نیازمند که برای درمان باید در تهران حضور پیدا کنند، به صورت رایگان انجام می شود بیان کرد: با تفاهم نامه ای که با شرکت علی بابا منعقد کردیم مقرر شده تا از این به بعد ایاب ذهاب بیماران نیازمند هم به صورت رایگان صورت گیرد.
۶۰۰ دستگاه اکسیژن ساز با کمک خیرین تهیه شده است
وی با اعلان اینکه با مشارکت خیرین اقلام مورد نیاز بیماران مبتلا به کرونا در بانک امانات تجهیزات پزشکی هلال احمر تامین شده است، اشاره کرد: در بانک امانات پزشکی هلال احمر تا حالا ۴۵۰۰ کپسول اکسیژن و ۶۰۰ دستگاه اکسیژن ساز با کمک خیرین تهیه شده است.
به گفته وی، ۵۸ ونتیلاتور بیمارستانی هم از طرف خیرین تهیه شده و در مجموع ۱۰۰ ونتیلاتور توسط هلال احمر به وزارت بهداشت اهدا شده است.
ادامه دارد...




منبع:

1399/12/11
20:04:43
0.0 / 5
1077
تگهای خبر: آموزش , امداد , بهداشت , بیمارستان
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
آزمایشگاه رادین