انتقال ۱۸۹ كوهنورد مصدوم به مراكز درمانی در سه ماهه نخست سال ۹۹

انتقال ۱۸۹ كوهنورد مصدوم به مراكز درمانی در سه ماهه نخست سال ۹۹

به گزارش آزمایشگاه رادین رئیس سازمان امداد و نجات از انتقال ۱۸۹ كوهنورد مصدوم انواع حوادث كوهستانی در سه ماهه نخست سالجاری به مراكز درمانی و بیمارستانی سراسر كشور اطلاع داد.


مهدی ولی پور روز شنبه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا اضافه کرد: طی سه ماه نخست سالجاری، ۷۹۴ مورد (ماموریت های امداد و نجات) در حوادث در رابطه با کوهستان در ارتفاعات کوهستانی سراسر کشور صورت گرفت که منجر به نجات ۷۸۵ نفر از کوهنوردان مصدومان و حادثه دیده شد.
وی افزود: همینطور در این زمان، ۱۸۹ مصدوم حوادث کوهستان در مواردی همچون بیماری های قلبی و ریوی، مفقودی در ارَتفاعات صعب العبور، ادم ریوی (تجمع آب میان بافتی در ریه)، ادم مغزی (تجمع آب در فضای داخل سلولی مغز) سرمازدگی، آذرخش زدگی و سقوط از ارتفاعات کوهستانی برای درمان خدمات تکمیلی به مراکز درمانی و بیمارستانی منتقل و به ۷۸ نفر از مصدومان این حوادث در محل و ارتفاعات کوهستانی خدمات سرپایی امداد و کمک های اولیه در کوهستان عرضه شده است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اظهار داشت: در سه ماه نخست سالجاری، بیشترین مأموریت های امداد و نجات در کوهستان در ارتفاعات استان های تهران با ۸۱ مورد (۱۰ درصد از کل مأموریت های کوهستان)، فارس با ۷۷ مورد ( ۹.۵ درصد از کل مأموریت های کوهستان) و البرز با ۵۴ مورد (۶.۶ درصد از کل مأموریت های کوهستان) ثبت و گزارش شده است.
ولی پور به کوهنوردان سفارش کرد وسایل ضروری بقا در کوهستان شامل مواد غذایی کافی و وعده غذایی اضافه، تجهیزات روشنـایی، سوت، قطب نما، نقشه منطقه ای کوهستان، کیف کمک های اولیه، چاقو، کبریت، کارت شناسایی و گوشی تلفن همراه با شارژ کامل را به همراه داشته باشند.
وی یادآور شد، اشراف داشتن بر مناطق صعود از لحاظ مسیرها و نقاط خطرناک (پرتگاه ها، مناطق بهمن خیز، مناطق با احتمال ریزش سنگ) برای گروه های کوهنوردی عازم به ارتفاعات ضروریست و کوهنوردان در صورت عزیمت به مناطق برف گیر و ارتفاعات صعب العبور کوهستانی باید از لباس های دارای رنگ واضح (قرمز، زرد و فسفری) برای سهولت در رصد امدادگران و گروه های امداد و نجات هوایی استفاده کنند.
ولی پور با اشاره به اینکه هلال احمر حالا اقدام به راه اندازی ۶۰ پایگاه ثابت امداد و نجات در اماکن پرتردد کوهستانی و برخی ارتفاعات کشور کرده، اضافه کرد: در هر پایگاه حداقل ۶ نجاتگر متخصص و آموزش دیده حضور دارند که با بکارگیری تمام توان عملیاتی خود به منظور اجرای سریع عملیات های نجات و امدادرسانی در حوادث کوهستان با همکاری سایر دستگاه های امدادی اقدام می کنند.
وی خاطرنشان کرد: در صورت درخواست کمک اضطراری از جانب کوهنوردان گرفتار در ارتفاعات کوهستانی گروه های امداد و نجات کوهستان هلال احمر در مواردی همچون سرمازدگی، سقوط از ارتفاعات کوهستانی، عرضه کمک های اولیه پایه، هایپوترمی (افت دمای بدن) و آذرخش (صاعقه) و جستجو و نجات در کوهستان به کمک آنها در ارتفاعات کوهستانی خواهند شتافت.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از مردم خواست درصورت قرار گرفتن در وضعیت های اضطراری عمومی شامل حوادث و سوانح جاده ای، دریایی و کوهستان با شماره ۱۱۲ «ندای امداد» در سرتاسر کشور تماس بگیرند.




منبع:

1399/04/16
22:19:17
5.0 / 5
2112
تگهای خبر: آموزش , امداد , بیمارستان , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
آزمایشگاه رادین