کدام ساختمان هلال احمر در لیست اماکن ناایمن پایتخت قرار دارد؟

کدام ساختمان هلال احمر در لیست اماکن ناایمن پایتخت قرار دارد؟

به گزارش آزمایشگاه رادین یک ساختمان از لیست ۱۲۹ ساختمان ناایمن پایتخت متعلق به جمعیت هلال احمر است؛ البته مسؤلان این جمعیت می گویند تا قبل از آخر سال ایمن و امن می شود.


چند روزی است که در رسانه ها فهرستی حاوی ۱۲۹ ساختمان ناایمن در تهران انتشار یافته است؛ این گزارشی است که شورای شهر پنجم از آتش نشانی می گیرد و شهرداری وقت را ملزم می کند که آنرا در سامانه شفافیت منتشر کند و با مالکان آنها به شکلی برخورد شود؛ اما به هر علتی در آن زمان منتشر نشد.
اکنون ناصر امانی عضو شورای شهر ششم تهران می گوید: شنبه شب (هفتم خرداد) دادستان کل کشور اعلام نمود که با آزادی انتشار اطلاعاتی که وجود دارد منعی برای انتشار لیست ساختمان های پرخطر تهران وجود ندارد.
امانی در شصت و ششمین جلسه علنی شورای شهر تهران اظهار داشته بود: باید تابلوهای ساختمان های پرخطر در این ساختمان ها نصب شود که مردم بدانند و خود تصمیم بگیرند که وارد شوند یا نشوند.
به جز نام بیمارستان بوعلی، فجر، شهدای یافت آباد، فیاض بخش، غیاثی، ضیاییان، طرفه و مرکز درمانی شهید شاه آبادی که در این لیست دیده می شود، یکی از ساختمان های هلال احمر که در آن چادرهای امدادی تولید می شود هم این لیست قرار دارد.
محمدرضا امیریان مدیر عامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران در گفتگو با خبرنگار ایرنا در پاسخ به پرسشی در خصوص برنامه شرکت صنایع نساجی هلال برای خارج شدن نام ساختمان این شرکت از لیست اماکن ناامن تهران اظهار داشت: ایرادی که آن زمان از سوله های شرکت نساجی گرفته شد در ارتباط با سیستم های اعلان و اطفا حریق بود.
وی دلیل فقدان سیستم های اعلان و اطفا حریق را نداشتن مجوزهای ساخت این سوله ها اعلام نمود و اضافه کرد: البته در سال ۱۴۰۰ موفق شدیم تا مجوز و آخر کار ۱۷ سوله در متراژ ۱۸ هزار متر را دریافت نماییم و الان شرایط برای تأسیس سیستم های اعلان و اطفا حریق آماده است.
امیریان اضافه کرد: تا کنون چند شرکت که در زمینه نصب این سیستم ها فعالیت می نمایند اعلام آمادگی کردند و درحال بررسی و در نهایت انتخاب یکی از آنها برای شروع کار هستیم و این فرآیند بزودی شروع می شود.
مدیر عامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران اظهار داشت: برآور هزینه نصب این سیستم ها حدود پنج تا هفت میلیارد تومان است و حدود هفت ماه نصب این سیستم ها زمان می برد؛ اما اساسا تا قبل از آخر سال ۱۴۰۱ سوله ها دارای سیستم اعلان و اطفا حریق می شوند.
به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از خبرگزاری ایرنا، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران هم روز گذشته (سه شنبه دهم خرداد) قبل از شروع شصت و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه ساختمان های نا ایمن مبحث مهمی است، اظهار داشت: آتش نشانی بر مبنای تخصص خود، نظراتی را اعلام نموده و برخی مراجع این نظرات را قبول نداشتند اما من موافقم که اعلام گردد و مردم اطلاع داشته باشند.


1401/03/18
10:08:37
5.0 / 5
745
تگهای خبر: امداد , بیمارستان , درمان , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
آزمایشگاه رادین