رییس سازمان بهزیستی:

استقرار نظام ملی احسان و نیکوکاری در کشور نیازمند کمک های حرفه ای است

استقرار نظام ملی احسان و نیکوکاری در کشور نیازمند کمک های حرفه ای است

آزمایشگاه رادین: رئیس سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر این که دولت نیازمند حضور موثر آحاد مردمی است، استقرار نظام ملی احسان و نیکوکاری و ایجاد پیوند میان ظرفیت های مردمی و دستگاهها در کشور ابلاغی از طرف رهبر معظم انقلاب را نیازمند کمک های حرفه ای دانست.


به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، «علی محمد قادری» روز یکشنبه در اختتامیه یازدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران، خدمت به خلق خصوصاً اقشار بی سرپرست را از افضل ترین عبادتها دانست و اظهار داشت: با درک صحیح از جایگاه خود در می یابیم آنچه انجام می دهیم سیر در راه خدا است برای اینکه کمک به مستضعفین یک توفیق الهی است.
وی با اعلان اینکه ایران در فرازی از تاریخ و پرچمدار حکومت دینی اسلامی شایسته و همگرا برای شناساندن تعالیم قرآنی خود به امت جهانی واحده است، اضافه کرد: این لزوم، ما را بر آن می دارد در هر کسوت و شغلی، بدانیم حضور ارواح طیبه شهداء و نظارت ائمه و حضرت رسول گرامی اسلام با تمام وجود حس می شود و در هر قدم به قصد قربت از ذات اقدس الهی استعانت جوییم.
رییس سازمان بهزیستی با اعلان اینکه این سازمان بیش از ۵۳ فعالیت تخصصی امدادی و حمایتی دارد، یادآورشد: بهزیستی تنها سازمانی است که اورژانس اجتماعی دارد و افراد از کودکان یک تا افراد ۲۰ ساله را هدفگذاری کرده است.
قادری با اعلان اینکه بانوان فداکار در سازمان های حمایتی چون کمیته امداد و سازمان بهزیستی نقش می گیرند، اضافه کرد: در مراکز بهزیستی این سازمان افرادی با درجه معلولیت های متفاوت، به ظاهر ناتوان گرفتار معلولیت براثر تصادف و یا ژنتیک نگهداری می شوند.
قادری شهید فیاض بخش را موسس این سازمان دانست و اظهار داشت: مخاطب این سازمان هفت میلیون نفر هستند و مبدعان این حرکت بزرگ باید در آحاد و کسوت مردمی گسترش یابد.
وی اشاره کرد: دولت نیازمند حضور موثر آحاد مردمی است و بر طبق بند ۷ سیاست ابلاغی رهبری، نظام ملی نیکوکاری باید در کشور مستقر شود و برای این امر نیازمند کمک های حرفه ای هستیم.






رییس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر نیز با اعلان اینکه ایثار و فداکاری در داوطلبان و جوانان هلال احمر بارز است، اضافه کرد: شالوده اصلی کار این جمعیت فداکاری و ایثار است اگر ایثار و فداکاری نباشد از پس کارهای سخت بر نخواهند آمد.
محمد گلفشان فعالیت ساختی همچون ۱۵ روز کار در مناطق کوهستانی در دمای ۲۰ درجه سانتیگراد زیر صفر و یا امدادرسانی در موارد بحرانی سیل و زلزله را همچون خدمات امدادگران در وضعیت سخت عنوان نمود.
وی یادآورشد: جوانان امدادگر با شیوع همه گیری کرونا در اواخر سال ۱۳۹۸ در همه میادین همچون مبارزه با کرونا، در طرح غربالگری شهید سلیمانی و واکسیناسیون مردم حضوری فعال داشتند.
گلفشان افزود: شهید علی لندی دانش آموز فداکار ایذه ای از دانش آموزان هلال احمر بود و الان ایثار و فداکاری جوانان هلال احمری در سطح جامعه رو به گسترش است.
وی همین طور پیش گیری از لطمه های اجتماعی را بسیار مهم خواند و اظهار داشت: هر چند دراین زمینه مقداری دیر عمل کرده ایم اما امیدواریم با همکاری یکدیگر در مناطق حاشیه ای شهرها اقدامات موثری انجام دهیم.
همچنین معاون فرهنگی و سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه ها با اشاره به برگزاری جشنواره تندیس فداکاری دانشجویان اظهار داشت: این جشنواره فرصت مغتنمی است که روحیه ایثارگری در میان دانشجویان ترویج پیدا کند.
حجت الاسلام « مهدی فاطمی پور» اضافه کرد: موضوع ایثار و ایثارگری مفهوم متعالی و ارزشمندی است که هر میزان بتوانیم بین افراد جامعه این مفهوم را نهادینه نماییم اثر مثبت چند برابری در جامعه خواهد داشت.
وی افزود: بهترین سن برای ترویج ایثارگری سن نوجوانی و جوانی است برای اینکه نهادینه کردن این فرهنگ در دوران میانسالی کار بسیار سختی است اگر می خواهیم به دنبال جامعه ای باشیم که انسان ها برای خود ارزش قائل باشند و برای آسایش و امنیت دیگران حاضر باشند از خود بگذرند باید فرهنگ ایثارگری نهادینه شود اگر مردم اینطور تربیت شوند منافعش نصیب همه خواهد شد.
در این مراسم جمال رحیمیان سرپرست معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی به عضویت افتخاری جمعیت هلال احمر در آمد.


منبع:

5.0 / <5
809
1401/03/01
11:28:15
تگهای خبر: آموزش , امداد , خدمات , دستگاه
X
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
آزمایشگاه رادین