بهترین راه برای تشخیص فاسد شدن شیر

بهترین راه برای تشخیص فاسد شدن شیر

آزمایشگاه رادین: به گزارش آزمایشگاه رادین، شیر یکی از اقلام سبد غذایی بسیاری از خانواده ها است. برای سلامت این محصول و خرید یک شیر خوب باید نکاتی را مدنظر قرار دهید.



به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از ایسنا، مردم اغلب این سوال را دارند که آیا مصرف شیر پس از تاریخ چاپ شده روی برچسب بی خطر است یا خیر؟. درک این که چرا محصولات دارای برچسب تاریخ هستند و همینطور نحوه نگهداری و مصرف ایمن شیر، مصرف کنندگان را قادر می کند تا بدانند که این ماده غذایی را تا چه زمانی میتوان مصرف کرد تا از هدر رفتن غیرضروری مواد غذایی جلوگیری شود. ازاین رو هنگام خرید حتما به تاریخ تولید و انقضاء محصول توجه کنید و تلاش کنید محصولاتی را برای خرید انتخاب کنید که تاریخ تولید آنها تازه تر است.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بهترین راه برای تشخیص فاسد شدن شیر، تست ساده «بو» است. غذاهای فاسد شده، بو، طعم یا بافت بدی به علت باکتری های فاسد کننده طبیعی ایجاد می کنند. همینطور می توانید آنرا بجوشانید. در صورتیکه شیر به صورت تکه تکه درآید، شیر فاسد است.

حتما نکات زیر را پس از خرید شیر فراموش نکنید:

- بعد از خرید شیر، آنرا بلافاصله در یخچال قرار دهید.

- ظرف شیر را تا حد امکان در بسته نگه دارید. در این صورت برای مدت طولانی تری تازه تر خواهد ماند.

- باقی مانده شیری که در لیوان ریخته شده است، باید دور ریخته شود و آنرا باردیگر در ظرف شیر نریزید.

آیا میتوان شیر را فریز کرد؟

انجماد شیر یک راه عالی برای نگهداری آن جهت استفاده در آینده است. شیر وقتی منجمد شود منبسط می شود، پس حتما آنرا در ظرف بگذارید تا ترک نخورد. بعد از انجماد، شیر را میتوان در یخچال یا آب سرد ذوب کرد و برای مصرف بی خطر است.





منبع:

5.0 / <5
864
1401/07/21
13:45:36
X
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
آزمایشگاه رادین