کدام مواد خوراکی باعث افزایش ریسک مبتلا شدن به سرطان روده می شوند؟

کدام مواد خوراکی باعث افزایش ریسک مبتلا شدن به سرطان روده می شوند؟

به گزارش آزمایشگاه رادین، با وجود این که تحقیقات در ارتباط با بیماری های سرطان مسیری طولانی طی کرده است، هنوز محققان علت مبتلا شدن به این نوع بیماری ها و درمان آنها را کاملا درک نکرده اند. اما آنها حالا مطمئن هستند که رژیم غذایی در افزایش یا کاهش خطر بعضی از سرطان ها موثر است.



نادیا زکالوند: سرطان روده یکی از انواع سرطان هایی است که گاهی اوقات وخیم و حتی مرگبار می شود. محققان درحال بررسی روش های مختلف درمان یا کنترل این نوع سرطان هستند. آنها به تازگی دریافتند که بعضی از مواد خوراکی باعث ابتلای فرد به سرطان روده می شود و برخی دیگر از این خطر می کاهد.

این محققان برای رسیدن به چنین نتیجه ای ۱۱۸هزار داوطلب آزمایش و ارتباط بین ۱۳۹ نوع خوراکی و سرطان روده را بررسی کردند. داوطلبان آزمایش باید اطلاعاتی نظیر سطح تحصیلات، سابقه خانوادگی سرطان روده، شاخص توده بدنی و میزان فعالیت بدنی خویش را هم عرضه می دادند.

محققان در بررسی های خود دریافتند، تمام افرادی که به سرطان روده مبتلا بودند، خصوصیت های مشابه ای داشتند. آنها مسن تر بودند، شاخص توده بدنی بیشتری داشتند و فعالیتهای فیزیکی شان کمتر از افراد سالم بود.

درضمن آن دسته از افرادی که الکل و نان سفید مصرف می کردند، بیشتر از دیگران در معرض خطر مبتلا شدن به سرطان بودند. اما معلوم شد مصرف مواد مغذی حاوی کلسیم، منیزیم، فسفر، منگنز و فیبر فراوان از خطر مبتلا شدن به سرطان روده تا حد زیادی می کاهد.

منبع:

medicalnewstoday



منبع:

1402/09/24
21:09:39
5.0 / 5
230
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
آزمایشگاه رادین