با این غذاها پیر نمی شوید

با این غذاها پیر نمی شوید

آزمایشگاه رادین: تغییر رژیم غذایی روزانه با غذاهای سالم نه فقط می تواند تولید کلاژن را افزایش دهد، بلکه از سنتز آن در بدن نیز حمایت می کند.



به گزارش لابراتوار رادین، پیری یک پروسه طبیعی است، اما امروزه با سبک زندگی پرمشغله، عادات بد غذایی و کمبود خواب و سپری کردن ساعات متمادی پشت سیسم های کامپیوتری و لپ تاپ، علایم پیری خیلی زودتر از سن واقعی ظاهر می شوند. اما مکمل ها و کرم های شیمیایی تنها راه علاج نیستند و با تغذیه مناسب نیز می توان از پیری پوست جلوگیری کرد.

همشهری آنلاین در گزارشی نوشت: برای معالجه عوارض ظاهری و درونی پیری بجای صرف هزینه برای درمان های چین و چروک صورت مبتنی بر مواد شیمیایی و مکمل ها، می توانید بدنبال تعدادی از انتخاب های غذایی سالم تر بروید که بطور طبیعی در راستای افزایش تولید کلاژن بدن و بهبود سلامت پوست و معکوس کردن پیری عمل می کنند.. بنابراین، در این مطلب به تعدادی از غذاهای رایجی که می توانند در رژیم غذایی روزانه گنجانده شوند و ممکنست علایم پیری را به تاخیر بیندازند و سطح کلاژن را در بدن بالا برند، اشاره می نماییم.

کلاژن چیست؟

کلاژن پروتئینی است که نقش مهمی در حفظ ساختار، قدرت و قابلیت ارتجاعی بافت های مختلف بدن همچون پوست، استخوان ها، مفاصل و ماهیچه ها دارد. در صورتیکه بدن بطور طبیعی کلاژن تولید می کند، تولید آن با افزایش سن کاسته می شود، که اغلب منجر به چین و چروک، درد مفاصل و سایر علایم پیری می شود. اما تغییر رژیم غذایی روزانه با غذاهای سالم نه فقط می تواند تولید کلاژن را افزایش دهد، بلکه از سنتز آن در بدن نیز حمایت می کند. در این مطلب همین طور به تعدادی از مواد غذایی اشاره می نماییم که می تواند به افزایش تولید کلاژن در بدن کمک نماید.

میوه های خانواده مرکبات

مرکبات مانند پرتقال، لیمو و گریپ فروت سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C هستند که برای سنتز کلاژن ضرورت دارد. مصرف منظم مرکبات می تواند به حفظ سطح کلاژن سالم در بدن کمک نماید.

آب قلم، آبگوشت استخوان

آبگوشت استخوان سرشار از کلاژن است، برای اینکه از جوشاندن استخوان های حیوانات و بافت همبند ایجاد می شود. مصرف منظم آب استخوان می تواند بلوک های ساختمانی مورد نیاز بدن برای تولید کلاژن را در اختیار بدن قرار دهد.

ماهی

ماهی هایی مانند سالمون و تن سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که به تولید کلاژن و همین طور به بازسازی سلول ها و بافت ها کمک می نماید.

سفیده تخم مرغ

سفیده تخم مرغ منبع خوبی از پرولین است، اسید آمینه ای که برای سنتز کلاژن مهم می باشد. مصرف غذاهای غنی از پرولین، مانند سفیده تخم مرغ، می تواند تولید کلاژن را در بدن افزایش دهد.

توت ها

انواع توت ها مانند توت فرنگی، زغال اخته و تمشک سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C هستند که برای سنتز کلاژن ضرورت دارد. گنجاندن انواع توت ها در رژیم غذایی می تواند به صیانت از کلاژن موجود و پشتیبانی از تولید کلاژن جدید کمک نماید.

سبزیجات

سبزیجات برگ دار مانند اسفناج، کلم پیچ و چغندر سوئیس سرشار از ویتامین C و همین طور سایر مواد مغذی مانند ویتامین A و منگنز هستند که از تولید کلاژن حمایت می کنند و سلامت پوست را می افزایند.

فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای، خصوصاً فلفل قرمز و زرد، منابع عالی ویتامین C هستند. افزودن فلفل دلمه ای به رژیم غذایی می تواند موجب افزایش تولید کلاژن و پشتیبانی از سلامت پوست شود.

سیر

سیر حاوی ترکیبات گوگردی است که برای سنتز کلاژن مهم هستند. گنجاندن سیر در رژیم غذایی می تواند به پشتیبانی از تولید کلاژن و ارتقای سلامت پوست کمک نماید.

آجیل و دانه ها

مغزها و دانه هایی مانند بادام، گردو و تخمه آفتابگردان سرشار از ویتامین E هستند که از کلاژن در مقابل لطمه های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند.

آووکادو

آووکادو سرشار از چربی های سالم و ویتامین E است که هر دو از تولید کلاژن حمایت کرده و سلامت پوست را تقویت می کنند.



منبع:

1402/11/27
16:31:04
5.0 / 5
317
تگهای خبر: درمان , رژیم غذایی , سلامت , مغز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
آزمایشگاه رادین