رییس سازمان غذا و دارو عنوان كرد؛

تدوین الگوی غذای سالم

تدوین الگوی غذای سالم

به گزارش آزمایشگاه رادین، رئیس سازمان غذا و دارو، از توسعه تولید غذاهای سودمند و فراسودمند در کنار تقویت فرایندهای کنترلی برای بالا بردن کیفیت غذا اطلاع داد.


به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از مهر، سید حیدر محمدی اظهار نمود: اندازه گیری باقیمانده سموم مانند نیترات و آلاینده ها در محصولات غذایی که در حال انجام می باشد در سال جدید توسعه خواهد یافت. وی ادامه داد: الگوی غذای سالم با محوریت کاهش مصرف قند، چربی و نمک، از برنامه های ما برای تدوین الگوی غذای سالم در کشور است و غنی سازی فرآورده های غذایی با ریز مغذی ها که در سالیان گذشته با آهن و اسید فولیک در نان و آرد شروع شده و سپس با غنی سازی شیر با ویتامین D دنبال شد، سال قبل با غنی سازی آرد با ویتامین D مورد پیگیری قرار گرفت و در عرصه تولید صنعتی و سنتی نان کامل توفیقاتی بدست آمد. محمدی ضمن اشاره به ضرورت آشنایی صنایع با فرهنگ نان کامل، اظهار داشت: یکی از اقدامات اساسی در پیشگیری از بیماری های گوارشی و بهبود مشکلات گوارشی می تواند ترویج تولید و مصرف نان کامل با همکاری صنایع تولیدکننده نان صنعتی باشد.


منبع:

1403/01/16
17:38:29
5.0 / 5
70
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
آزمایشگاه رادین