با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی؛

رونمایی ۲۳ محصول جدید دارویی

رونمایی ۲۳ محصول جدید دارویی

آزمایشگاه رادین: 23 محصول دارویی جدید در گروه سلامت و دارویی برکت با حضور وزیر بهداشت و درمان رونمایی گردید که سبب صرفه جویی ارزی معادل 43 میلیون دلار از محل جلوگیری واردات می شود.


به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از خبرگزاری ایرنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، این محصولات که قبل از این عمدتا وارداتی، کمیاب یا نایاب بودند، حال با تأکید بر توان داخلی به مرحله تولید و خودکفایی رسیده اند و قدمی مهم در راه افزایش دسترسی بیماران به داروهای تخصصی و کاهش وابستگی به واردات محسوب می شوند.
در حوزه داروهای ضد سرطان، داروهایی نظیر جفیتینیب، زولدرونیک اسید، ابیراترون، پلریکسافور، جمسیتابین، رگورافنیب و ماسیتنتان به تولید داخلی رسیده اند، همین طور در بخش داروهای قلب و عروق، داروهای اینداپاماید و ساکوبیترول/والزارتان معرفی شده اند.
در حوزه اعصاب و روان، تولید داروهایی مانند آلپرازولام، ملاتونین، GABA و ۵-HTP شروع شده است. در بخش مکمل ها و فرآورده های گیاهی نیز محصولات متنوعی همچون سیترولین مالات، لیور تی دی، برونکو تی دی، بی تی دی، تی دی پاور، تی دی جاست، هربو مایند، جینکگو تی دی و Herbo Mind تولید شده اند.
در زمینه واکسن، واکسن گاردیسان برای پیش گیری از مبتلاشدن به ویروس HPV (ویروس پاپیلومای انسانی) معرفی شده است که می تواند در پایین آوردن خطر مبتلاشدن به سرطان دهانه رحم و زگیل تناسلی مؤثر باشد، همین طور در عرصه سلول درمانی، ۲ محصول مهم با عنوان های WhartoCell و LaViCell توسعه یافته اند.
بر اساس این گزارش، در دسته داروهای بی حسی و اتاق عمل، داروهای روپیوکائین و ژل لوبریکائین به تولید رسیده اند. همین طور ۲ ماده اولیه دارویی مهم شامل دس لوراتادین و پرگابالین نیز در داخل کشور تولید شده اند. در کنار این محصولات، اسپری بزاق مصنوعی (Artificial Saliva Spray) نیز به عنوان محصولی دیگر معرفی شده است.
این موفقیت سبب صرفه جویی ارزی معادل ۴۳ میلیون دلار از محل ممانعت از واردات شده و نقطه عطفی در راه خودکفایی دارویی کشور بشمار می رود.




وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این مراسم با اشاره به ظرفیت بزرگ شهرک دارویی برکت اشاره کرد: اقدامات ارزشمندی در شهرک دارویی برکت انجام شده است. این امکانات، فرصت مناسبی برای شرکت های دارویی و توسعه کارها و سرمایه گذاری هایشان فراهم آورده است.
محمدرضا ظفرقندی اضافه کرد: امروز ۲۳ قلم دارو و واکسن رونمایی گردید که واکسن ۴ ظرفیتی گاردیسان همچون مهم ترین آنها برای پیش گیری از بیماری پاپیلومای انسانی است.
ظفرقندی اضافه کرد: از امروز ۷ قلم داروی جدید درمان سرطان وارد بازار می شود که در فضاهای مجهز تولید شده است؛ همین طور با تلاشی که امروز می بینیم داروهای جدیدی در عرصه درمان بیماریهای قلبی و اعصاب و روان وارد بازار دارو و سلامت کشور شد.
وزیر بهداشت با تبریک رونمایی این داروها به مردم ایران اشاره کرد: امیدواریم این مسیر توسعه با همت جوانان نخبه ای که در عرصه دارویی، شیمی و فنون فناوری کار می کنند؛ ادامه دار باشد.


5.0 / <5
31
1404/03/11
10:29:36
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , پزشك
X
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴
لینک دوستان آزمایشگاه رادین
آزمایشگاه رادین