سفارش های سازمان غذا و دارو برای توزیع نذورات
آزمایشگاه رادین: آزمایشگاه رادین: معاون اداره کل لابراتوار مرجع کنترل غذا و دارو، بر رعایت اصول بهداشتی در پروسه تهیه و توزیع غذا و غذاهای نذری در روزهای محرم تاکید کرد.
به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از ایفدانا، کلثوم خیرالهی، با اعلان اینکه حضور پررنگ و مسئولانه هیات های مذهبی در پیشرفت سلامت عمومی همیشه قابل تقدیر است، اظهار داشت: استفاده از فرآورده های غذایی دارای نشان سیب سلامت، یکی از ساده ترین راه ها برای اطمینان از ایمنی غذا در روزهای عزاداری است. نمک یددار بسته بندی، روغن های خوراکی کم ترانس و نوشیدنی های دارای مجوز رسمی سازمان غذا و دارو، همچون اقلامی هستند که سفارش می شود برای تهیه نذورات مورد استفاده قرار گیرند. وی ادامه داد: در توزیع آب، شربت و سایر نوشیدنی ها، استفاده از محصولات بسته بندی شده دارای نشان سیب سلامت، نقش برجسته ی در کاهش آلودگی های احتمالی دارد. همین طور ظروف یک بار مصرف باید از نوع مجاز و دارای تأییدیه سازمان غذا و دارو باشند تا از بروز مشکلات بهداشتی جلوگیری شود. معاون اداره کل لابراتوار مرجع کنترل سازمان غذا و دارو با تکیه بر این که نذری امام حسین (ع) باید با نهایت دقت و رعایت اصول ایمنی آماده شود، اظهار داشت: استفاده از مواد غذایی غیرمجاز، فله ای و فاقد اصالت سلامت، ممکنست سلامت مصرف کنندگان را در معرض خطر قرار دهد. وی ادامه داد: حفظ شأن عزاداری و خدمت به مردم، در گرو رعایت نکات ساده اما مهم بهداشتی است. مشارکت هیات های مذهبی در پیشرفت این فرهنگ، تضمینی برای سلامت مردم و احترام به آیین های دینی خواهد بود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب