اخطار سازمان غذا و دارو در رابطه با تولید پنهان سوسیس و کالباس به گزارش آزمایشگاه رادین، سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشا دامی و دریایی سازمان غذا و دارو با اخطار نسبت به فعالیت کارگاه های زیرزمینی تولید فرآورده های گوشتی اظهار داشت: زیرزمین ها و کارگاه های فاقد مجوز، نقطه تاریک تولید مواد غذایی در کشور می باشند و هیچ نظارتی بر سلامت محصولات آنها وجود ندارد. به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از ایسنا، دکتر حشمت الله رضوی اشاره کرد: مردم باید سوسیس و کالباس را تنها از برندهای دارای نشان سیب سلامت و شماره پروانه ساخت معتبر تهیه کنند. او اظهار داشت: در هیچ کارخانه دارای پروانه بهداشتی از سازمان غذا و دارو، استفاده از ضایعات گوشتی ممکن نیست. تمام مواد اولیه مصرفی دارای کد دامپزشکی، تاریخ تولید و تأییدیه رسمی سازمان دامپزشکی کشور هستند و فرایند تولید تحت نظارت مسئول فنی و کارشناسان کنترل کیفیت صورت می گیرد. وی با اشاره به تصاویر انتشار یافته در فضای مجازی در رابطه با استفاده از گوشت نامرغوب در تولید سوسیس و کالباس اظهار داشت: این تصاویر در ارتباط با کارگاه های غیر مجاز و فاقد پروانه است و هیچ ارتباطی با کارخانه های رسمی ندارد. محصولی که دارای سیب سلامت است، تحت پایش آزمایشگاهی مداوم قرار دارد. بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، رضوی تاکید کرد: از مردم انتظار داریم قبل از خرید، اصالت محصول را از راه سایت TTAC.ir بررسی نمایند تا سلامت سفره خانواده ها تضمین شود.به اجمال، وی ضمن اشاره به تصاویر منتشر شده در فضای مجازی در رابطه با بهره گیری از گوشت نامرغوب در تولید سوسیس و کالباس عنوان کرد: این تصاویر در رابطه با کارگاه های غیرمجاز و فاقد پروانه است و هیچ ارتباطی با کارخانه های رسمی ندارد. منبع: آزمایشگاه رادین 5.0 / 5 6 1404/08/05 09:10:19 تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , دارو X این مطلب را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط میوه ها کلید اعجاب انگیز سلامت بیشتر ریه ها سندروم گردن پیامکی بیماری فراگیر قرن بیست و یکم حال ناخوش پرستاران در آستانه روز پرستار! اشتباهی رایج درباره ی ویتامین D نظرات بینندگان در مورد این مطلب لطفا شما هم در مورد این مطلب نظر دهید = ۱ بعلاوه ۳ ارسال نظر