واکنش به حواشی بازرسی از آشپزخانه یک بیمارستان به گزارش آزمایشگاه رادین، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، از اجرای مجموعه ای از اقدامات اصلاحی به دنبال بازرسی های انجام شده از بیمارستان های تابعه اطلاع داد و تصریح کرد که به دنبال گزارش بازرسان، اصلاحات مدیریتی و فنی در قسمتهایی مانند تغذیه، بهداشت محیط و لابراتوار ها انجام شده و افراد متخلف مورد تذکر یا جایگزینی قرار گرفته اند و اقدامات اصلاحی ادامه دارد. دکتر سید یاسر فروغی - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفت و گو با ایسنا، از انجام مجموعه ای از اقدامات اصلاحی در پی بازدید بازرسان اداره بازرسی از بیمارستان های تابعه آگاهی داد. وی اظهار نمود: بعد از بازدید بازرسان، مجموعه ای از اصلاحات مدیریتی و فنی در بخش های مختلف همچون تغذیه، بهداشت محیط و لابراتوار ها انجام شده است. در این فرایند، یکی از نیروهای واحد تغذیه به علت قصور در انجام وظایف جایگزین شد، دو نفر از کارکنان مرتبط نیز به علت ضعف در نظارت تذکر کتبی دریافت نمودند و برخی تغییرات در ترکیب نیروهای نظارتی صورت پذیرفت. همین طور اقدامات موردنیاز برای تعمیر و بهسازی فضاهای یاد شده و اصلاح روند طبخ و نگهداری مواد غذایی انجام شده است. معاون درمان دانشگاه اضافه کرد: در بخش تغذیه، نقصها مطرح شده در پروسه آماده سازی و شست وشوی اقلام غذایی برطرف شده و تمامی مراحل طبخ و نظافت مجدداً بررسی و بهبود یافته است. همین طور درباب بهداشت محیط، بعد از اعلام موارد مشاهده شده، اقدامات اصلاحی فوری انجام و نیروهای جایگزین عرضه شدند. وی افزود: در حوزه نظارت های داخلی نیز با افرادی که قصور یا کم دقتی در انجام وظایف داشتند برخورد اداری انجام شده و تغییرات لازم در سطوح مدیریتی اعمال گردیده است. فروغی درباره ی وضعیت لابراتوار ها نیز توضیح داد: کنترل دمای یخچال ها و برچسب گذاری نمونه ها بصورت منظم و مطابق استانداردهای اعتباربخشی به انجام می رسد و بررسی ها نشان میدهد که دراین خصوص مشکلی وجود نداشته است. وی درباب مدارک پزشکی نیز اظهار داشت: تذکرات موردنیاز برای حذف و اصلاح برگه های بدون مجوز صادر و سرپرستان بخش ها موظف به نظارت مستمر بر این پروسه شده اند. معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن اشاره به وضعیت تغذیه در بیمارستان های تابعه اظهار نمود: توزیع غذا در تمامی مراکز درمانی دانشگاه تحت نظارت مجموعه «سفره سلامت» به انجام می رسد و بخش عمده بیمارستان ها از این سامانه استفاده می نمایند. تنها در تعدادی مراکز که دارای آشپزخانه مستقل هستند، امور طبخ بصورت داخلی مدیریت می شود. وی ضمن اشاره به محدودیت های فیزیکی برخی بیمارستان های قدیمی تاکید کرد: تعدادی از مشکلات ساختاری ناشی از فرسودگی بناهاست و اصلاح کامل آنها امکانپذیر نیست، اما با اجرای فرآیندهای بهبود و بازبینی در روش های کاری، سعی شده است این محدودیت ها به حداقل برسد. فروغی در آخر خاطرنشان کرد: معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران بر استمرار نظارت ها و اجرای دقیق استانداردهای بهداشتی در تمامی مراکز درمانی تاکید دارد و اقدامات اصلاحی در بخش های مختلف بازهم ادامه می یابد. به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از ایسنا، بتازگی بازرسی از آشپزخانه یکی از بیمارستان ها و نحوه نگهداری مواد غذایی و طبخ آن خبرساز شده و واکنش هایی را در پی داشته است. منبع: radinlab.ir 5.0 / 5 6 1404/08/06 09:51:06 تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , بیمارستان , پزشك X این مطلب را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اخطار سازمان غذا و دارو در رابطه با تولید پنهان سوسیس و کالباس میوه ها کلید اعجاب انگیز سلامت بیشتر ریه ها سندروم گردن پیامکی بیماری فراگیر قرن بیست و یکم حال ناخوش پرستاران در آستانه روز پرستار! نظرات بینندگان در مورد این مطلب لطفا شما هم در مورد این مطلب نظر دهید = ۳ بعلاوه ۵ ارسال نظر