رونمایی از دیش جدید استارلینک با وزن کمتر و مصرف بهینه تر

رونمایی از دیش جدید استارلینک با وزن کمتر و مصرف بهینه تر

به گزارش آزمایشگاه رادین، اسپیس ایکس، شرکت فضایی ایلان ماسک، از دیش جدید اینترنت ماهواره ای استارلینک V5 رونمایی نمود که در مقایسه با نسل گذشته وزن و مصرف انرژی بسیار کمتری دارد.


به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از خبر آنلاین، دیش جدید استارلینک V۵ بر خلاف مدل V۴ سرعت اینترنت بالاتری ندارد و حتی حداکثر سرعتش با کمی کاهش به بالای ۳۷۵ مگابیت برثانیه می رسد؛ اما وزن دستگاه از حدود ۲٫۹ کیلوگرم در نسل گذشته به حدود ۱٫۰۸ کیلوگرم کم شده تا جابه جایی و نصبش بسیار آسان تر شود.
به نقل از زومیت، میزان مصرف انرژی در دیش جدید به میانگین ۳۵ تا ۵۰ وات رسیده که کاهش قابل ملاحظه ای نسبت به مصرف ۷۵ تا ۱۰۰ واتی مدل V۴ دارد. ابعاد دیش ۳۰ در ۳۸ سانتی متر است و از نظر وزنی با مدل قابل حمل استارلینک مینی برابری می کند.
اسپیس ایکس این محصول را به همراه یک روتر مینی با برد وای فای محدودتر و یک آداپتور مخصوص برای نصب روی سقف عرضه می کند.
کاربران آمریکایی برای تهیه ی این تجهیزات در ارزان ترین طرح خانگی با سرعت ۱۰۰ مگابیت برثانیه ماهانه ۵۵ دلار پرداخت می کنند و هزینه ی اجاره ی ماهانه ۱۰ دلار تعیین شده است.

منبع:

5.0 / 5
3
1405/04/26
13:19:16
تگهای خبر: آنلاین , ارز , اینترنت , دستگاه
X
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

آزمایشگاه رادین