عملكرد جمعیت هلال احمر در مقابله با كرونا

عملكرد جمعیت هلال احمر در مقابله با كرونا

به گزارش آزمایشگاه رادین جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران از همان ساعات نخست اعلام رسمی ورود كرونا به مرزهای ایران، فعالیت هایش را در حوزه های مختلف برای مقابله با بیماری كرونا شروع كرد.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، ۳۰ بهمن سال قبل بود که ورود ویروس کرونا به ایران به صورت رسمی تایید شد. طولی نکشید که ویروس منحوس در آخرین ماه سال ۹۸ به سرعت در همه شهرها و استان های کشور منتشر گردید و در همان روزهای نخست همه گیری، شمار زیادی از هموطنان مان را راهی تخت های بیمارستان کرد.
انتشار ویروس در ماه پایانی سال و آغاز تدریجی سفرهای نوروزی می توانست به شیوع گسترده آن دامن بزند. اما امدادگران، نجاتگران و داوطلبان جمعیت در اولین گام های مقابله با کرونا با برگزاری ایستگاه تب سنجی در مبادی شهرها برای قطع زنجیره انتشار ویروس آستین همت بالا زدند. مقابله با ویروس اما بدون آگاهی بخشی به عموم مردم درباره نحوه پیشگیری از انتشار آن امکان پذیر نبود. معاونت آموزش هلال احمر هم با مشارکت مربیان، داوطلبان و پرسنل دلسوز، با تشکیل کارگروه های مطالعاتی برای تهیه، ترجمه و تدوین محتوای علمی مورد نیاز وارد میدان مبارزه با کرونا شد.
علاوه بر اطلاع رسانی در فضای مجازی، ساخت کلیپ های آموزشی و انتشار در شبکه های اجتماعی مختلف، حتی عوامل اجرایی طرح آموزش چهره به چهره به عموم مردم را با برگزاری ایستگاه های آموزشی در دستور کار قرار دادند. همگام با گروه های جهادی و دیگر نهادهای امدادی، داوطلبان دلسوز هلالی هم برای تأمین لوازم و تجهیزات بهداشتی مورد نیاز عموم مردم و کادر درمانی دست به دست به هم دادند.
سیل کمک های داوطلبانه آنها مثل روزهای سخت زلزله و سیل، برای کمک به هموطنان جاری شد و طولی نکشید که علاوه بر تهیه و توزیع ماسک، دستکش و... توزیع بسته های معیشتی برای خانوارهای کم بضاعت و ضدعفونی کردن معابر و اماکن عمومی با مشارکت داوطلبان و عوامل اجرای طرح شروع شد.
وقتی با زحمات و تلاشهای فداکارانه پرستاران و پزشکان درمراکز درمانی کشور، اولین بیماران کرونایی ترخیص شدند، امیدها برای شکست دادن این ویروس منحوس قوت گرفت. با بهبودی اولین گروه بیماران کرونایی، جمعیت هلال احمر هم با برگزاری نقاهتگاه هایی در چند استان کشور، شرایط را برای مراقبت و نگهداری از بیماران بهبودیافته بعد از ترخیص از مراکز درمانی فراهم نمود. نقاهتگاه هایی در استان های قم، قزوین، زنجان، گلستان و... که با حضور دلسوزانه و فداکارانه عوامل اجرایی برای مراقبت و نگهداری از بیماران با ریسک بالا به راه افتاده است.
دراین میان تیم های سحر سازمان جوانان هم برای حمایت روانی از خانواده جانباختگان، بیماران و عموم مردم وارد میدان شدند. جوانان فعال هلالی علاوه بر مشارکت در عرضه آموزش های همگانی برای مقابله با بیماری کرونا، با راه اندازی پویش های لبخند، با خانواده، هلال آماده و نظایر آن هموطنان مان را برای ماندن در خانه و رعایت موارد بهداشتی برای قطع زنجیره انتشار کرونا تشویق کردند. در فایلی که در انتهای این خبر می بینید؛ گزارشی از عملکرد واحدهای مختلف جمعیت هلال احمر در مقابله با بیماری کرونا را می خوانید.
رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: تابحال ۱۵۴ هزار و ۴۴۵ نفر به صورت قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۸۱ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۷ هزار و ۸۷۸ نفر رسید.


5.0 / <5
2358
1399/03/20
21:08:10
تگهای خبر: آموزش , امداد , بهداشت , بیمارستان
X
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
آزمایشگاه رادین