رئیس سازمان امداد و نجات خبر داد:

انتقال هوایی ۲۶ مصدوم حوادث زمستان با بالگردهای هلال احمر

انتقال هوایی ۲۶ مصدوم حوادث زمستان با بالگردهای هلال احمر

به گزارش آزمایشگاه رادین رئیس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر از انتقال ۲۶ مصدوم انواع حوادث و بیماران بدحال در مناطق صعب العبور و سخت گذر سراسر کشور با بالگردهای امدادی هلال احمر به مراکز درمانی و بیمارستانی اطلاع داد.


مهدی ولی پور روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا با بیان آخرین گزارش خدمات امداد و نجات هوایی هلال احمر در اجرا و برگزاری طرح ملی امداد و نجات زمستانه این جمعیت از ۲۰ آذر تا ۱۶ اسفند ماه اضافه کرد: در این زمان، همه عملیات پروازی ۴۰۰ سورتی پرواز در مدت زمان ۳۴۰ ساعت بوده است.
وی افزود: در این پروازها ۲۶ مصدوم و بیمار به مراکز درمانی منتقل و ۱۳ تن اقلام برای امدادرسانی به صدمه دیدگان و متاثرین از حوادث طبیعی، جوی و اقلیمی و ۷۶۰ نیروی عملیاتی به منظور امدادرسانی به هموطنان جابه جا شده است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر افزود: بالگردها و خلبانان مهروز و تیز پرواز امداد هوایی به عنوان پشتیبان در سلسله عملیات امدادی جمعیت هلال احمر بخصوص امدادرسانی به زلزله زدگان سی سخت استان کهگیلویه و بویر احمد و برف و بوران استان تهران حضور داشته است.
ولی پور با بیان انیکه امداد هوایی یکی از سریع ترین و آسان ترین شیوه امداد رسانی در جهان است که هنگام وقوع انواع حوادث میتوان از پایگاه های امداد هوایی در کوتاه ترین زمان ممکن خدمات رسانی به صدمه دیدگان را عرضه کرد، توضیح داد: همه هموطنان می توانند در صورت قرار گرفتن در وضعیت های عمومی و اضطراری انواع حوادث و سوانح با شماره تلفن ۱۱۲ مرکز پاسخگویی به حوادث سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر و شعب این جمعیت در سرتاسر کشور تماس بگیرند.
به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از ایرنا، حالا بالگردهای امدادی جمعیت هلال احمر در ۲۸ پایگاه امداد و نجات هوایی در استان های گلستان، مازندران، آذربایجان شرقی، اردبیل، کرمان، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی، خراسان رضوی، فارس، گیلان، خوزستان، سیستان و بلوچستان، لرستان، خراسان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، قم، مرکزی، همدان، بوشهر، هرمزگان، قزوین، اصفهان و تهران حضوری مستمر دارند و در زمان های بحرانی و وقوع حوادث و سوانح غیرمترقبه طبیعی و غیرطبیعی تمام استان ها و شهرستان های ایران را پوشش امداد هوایی می دهند.
بالگردهای امداد و نجات هوایی برای امدادرسانی در شرایط مختلفی از قبیل جستجو و نجات دریا، جاده، سیلاب، زلزله و کوهستان مجهز هستند؛ به صورتی که با هر بالگرد از نوع میل (Mil-۱۷) میتوان ۱۵ تا ۲۰ امدادگر و چهار تُن بار را انتقال داد و با بالگردهای نوع (Bell ۲۰۵) میتوان پنج امدادگر و ۵۰۰ کیلوگرم بار را منتقل کرد و هر بالگرد توانایی حداکثر جابه جایی ۱۲ مجروح و مصدوم را دارد.
طرح ملی امداد و نجات زمستانه که از روز پنجشنبه ۲۰ آذر شروع شده تا آخر روز چهارشنبه ۲۰ اسفند ۹۹ به مدت ۹۰ روز در سرتاسر کشور ادامه خواهد داشت که در این طرح ۱۱ هزار امدادگر و نجاتگر هلال احمر به عرضه خدمات متنوع امدادی به صدمه دیدگان حوادث و سوانح غیر مترقبه در شرایط جوی ناپایدار می پردازند.
در این طرح هزار و ۲۶۳ مرکز شامل ۵۶۱ پایگاه ثابت، ۱۷۹ پایگاه موقت، ۲۲ مرکز امداد هوایی، ۴۳۳ شعبه در مراکز ۳۲ استان و ۳۴ تیم آموزش و نگهداری سگ های تجسس(آنست) به همراه هزار و ۵۵۳ تیم تخصصی هلال احمر و به کار گیری هزار و ۴۳ دستگاه آمبولانس، ۱۹ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۴۵۶ خودروی نجات، ۵۰ دستگاه خودروی ویژه عملیاتی(آرگو)، ۱۱ دستگاه خودروی فرماندهی عملیات، ۱۶ دستگاه خودروی ارتباطات، ۱۲ هزار و ۱۸ دستگاه خودرو های امدادی، ۱۲۲ دستگاه موتورلانس و ۴۸۰ دستگاه موتور سیکلت فعالیت دارند.
در اجرا و برگزاری این طرح ملی مکان های در نظر گرفته شده برای اسکان اضطراری با عنایت به شیوع ویروس کرونا، دو برابر سال قبل است و در همه شهرستان ها بخصوص در مناطقی که گردنه های برفگیر وجود دارد، تکایا، حسینه ها و مساجد هم برای اسکان اضطراری در نظر گرفته شده و بعلاوه پایگاه های امدادی هلال احمر تجهیز شده و بسته های امدادی ۲۴ و ۷۲ ساعته تأمین شده است.
ارائه خدمات امداد و نجات، اسکان و تغذیه اضطراری در زمان وقوع حوادث و سوانح، عرضه آموزش های امداد کمک های اولیه به اقشار مختلف جامعه، برنامه ریزی و اقدام در جهت آمادگی مقابله با حوادث و سوانح، ارسال محموله های کمک های بشردوستانه به کشورهای صدمه دیده و متأثر از حوادث طبیعی، غیرطبیعی و اعزام عوامل امدادی در داخل و خارج از کشور همچون وظایف این سازمان راهبردی وابسته به جمعیت هلال احمر است.
سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیشتر از ۳۰ سال تجربه در زمینه آمادگی و پاسخگویی سوانح در داخل و خارج از کشور بعنوان یکی از بخش های اصلی جمعیت هلال احمر به حساب می آید که با امکانات گسترده عملیاتی، پشتیبانی، مخابراتی، امداد هوایی، جاده ای، دریایی، کوهستان و شهری، عملیات امداد و نجات را در فصول مختلف سال و برای خدمات رسانی به صدمه دیدگان و متاثرین از انواع حوادث و سوانح احتمالی در سرتاسر کشور اجرا می کند.




منبع:

1399/12/20
11:35:09
0.0 / 5
1402
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
آزمایشگاه رادین