تامین اقلام مورد نیاز 425 مركز دیالیز كشور توسط هلال احمر

تامین اقلام مورد نیاز 425 مركز دیالیز كشور توسط هلال احمر

به گزارش آزمایشگاه رادین مدیرعامل شرکت تدارکات پزشکی هلال احمر اظهار داشت: شرکت تجهیزات پزشکی هلال احمر به تنهایی نیاز 425 مرکز دیالیز سراسر کشور را با ست های دیالیز تولیدی خود پوشش می دهد.


به گزارش روز دوشنبه ایرنا از جمعیت هلال احمر؛ علیرضا عسکری، مدیرعامل شرکت تدارکات پزشکی هلال احمر اظهار داشت: شرکت تجهیزات پزشکی هلال ایران با تمرکز بر تولید صافی دیالیز یک حرکت جهادی و منحصر به فرد در زمینه تامین این کالای مهم را شروع کرد بگونه ای که امسال با گذشت ۲۰ سال از آن زمان کشور در تامین این محصول خودکفا شده و شرکت تجهیزات پزشکی هلال احمر به تنهایی نیاز ۴۲۵ مرکز دیالیز سراسر کشور را با ست های دیالیز تولیدی خود پوشش می دهد.
وی اضافه کرد: خط تولید صافی دیالیز بعنوان یکی از خطوط تولید حرفه ای و منطبق با آخرین تکنولوژی های روز جهان در خاورمیانه است. امروز ۳۰ استان، ۲۸۷ شهر و ۴۰۵ بیمارستان سراسر کشور تحت پوشش خدمات بعد از فروش محصولات تکنودیالیز شرکت سها هلال احمر قرار دارند.
عسکری تصریح کرد: همین طور ۴۲۵ مرکز دیالیز تحت پوشش شرکت تجهیزات پزشکی هلال ایران در برگیرنده ۴۲۰۰ دستگاه دیالیز است که به بیماران دیالیزی کشور خدمات درمانی ارائه می کنند و این خدمات در تمام دوران کرونائی بدون تعطیلی در خدمت بیماران بوده است. امروز پس از گذشت حدود ۳۰ سال موفق به تولید بیش از ۱۲ میلیارد قطعه تجهیزات پزشکی مورد نیاز کشور شده ایم.
وی افزود: فعالیت شرکت تجهیزات پزشکی سها در کنار سایر شرکتهای فعال در این بخش سبب شده تا ایران در بخش تامین اغلب تجهیزات پزشکی ضروری خودکفا شود، ضمن اینکه این خودکفایی موجب جلوگیری میزان قابل توجهی ارز از کشور و درآمدزایی برای کشور شده است.
مدیرعامل شرکت تجهیزات پزشکی هلال احمر خاطرنشان کرد: امروز شرکت تولید تجهیزات پزشکی هلال ایران تمام محصولات خودرا مطابق استانداردهای جهانی تولید می کند و در بخش تولید صافی دیالیز حرف زیادی برای گفتن دارد و بعنوان بزرگترین شرکت تولید کننده تجهیزات پزشکی خاورمیانه مطرح است.
وی اضافه کرد: با فعالیت دو خط تولید صافی دیالیز شرکت سها بخش اعظمی از نیاز کشور به این محصول تامین شده اما افزایش بیش از پیش بیماران کلیوی در پی ابتلای افراد به این بیماری سبب شده تا مدیران مجموعه، راه اندازی خط ۳ تولید صافی دیالیز را در دستور کار خود قرار دهند. آمارها حکایت از وجود حدود ۶۰ هزار بیمار دیالیز در کشور دارد این در شرایطی است که آمار ابتلای افراد به بیماری های زمینه ای مثل دیابت هم خبر از افزایش سالانه ۷ درصدی بیماران کلیوی می دهد به صورتی که تخمین زده شده تا ۱۰سال آینده نیاز کشور به صافی دیالیز و تجهیزات مورد نیاز آن به ۱۲ میلیون ست در سال خواهد رسید.
عسکری تصریح کرد: ظرفیت تولید صافی دیالیز کشور در تمام شرکتهای تولید کننده مجموعا ۵ میلیون عدد است و افزایش خطوط تولید برای تامین نیاز ده سال آینده کشور امر مهمی است که باید از امروز به فکر آن بود. در همین راستا و در جهت راه اندازی خط ۳ تولید شرکت تمامی مقدمات اولیه فراهم شده و در نخستین فرصت امسال شاهد این اتفاق خواهیم بود تا بیماران دیالیزی با کمبود صافی دیالیز روبرو نشوند.
وی ضمن اشاره به اینکه صافی دیالیز تنها محصولی نیست که در شرکت تجهیزات پزشکی هلال احمر ایران تولید می شود، اظهار داشت: ۷ محصول مهم دیگر هم در این مجموعه تولید می شود که از با اهمیت ترین این محصولات می توان به تولید سالانه ۳۰۰ میلیون سرنگ و ۷ میلیون آنژیوکت اشاره نمود. از سال ۷۹ دانش فنی آنژیوکت ها در اختیار شرکت سها قرار دارد. تمامی خط تولید این محصول بصورت اتوماتیک فعالیت می کند و این خاصیت مهم تولید آنژیوکت در شرکت ماست. به صورتی که می توانیم ادعا نماییم محصول تولیدی آنژیوکت سها به هیچ وجه از لحاظ کیفیت قابل قیاس با محصولات چینی و هندی موجود در بازار نیست. محصولی که مطابق استانداردهای جهانی اروپا و آمریکا تولید می شود و قابل استفاده در این کشورها نیز هست.
وی اضافه کرد: شرکت سها در حین تدوین برنامه کاری خود، تولید محصولات خاصی را در دستور کار قرار داده اما از یک سال قبل که شاهد شیوع کرونا در کشور بودیم این شرکت با ورود به حوزه تولید ماسک و مواد ضد عفونی کننده بخش قابل توجهی از نیاز کشور به این محصولات تامین کرد.
عسکری افزود: شرایط بحرانی کشور در ایام نخست انتشار کرونا و کمبود ماسک و مواد ضد عفونی کننده سها را به عرصه تولید این محصولات کشاند و موجب شد تا با راه اندازی خط تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده شاهد برگشت آرامش میان مردم باشیم. این خط تولیدها همچنان فعال و تا انتهای دوره کرونا مشغول ارائه خدمات به جامعه است.
مدیرعامل سازمان تجهیزات پزشکی هلال احمر افزود: همین طور در سال ۱۴۰۰، ۱۷ میلیون عدد سرنگ ۲ میل با سر سوزن G۲۳، سیزده میلیون عدد سرنگ ۵ میل با سرسوزن G۲۲، سه میلیون عدد سرنگ ۱۰ میل با سرسوزن G۲۱، ۸۶۴ هزار سرنگ ۲ میل سه تکه با سرسوزن G۲۳، نزدیک به ۳ میلیون سرنگ ۵ میل سه تکه با سرسوزن G۲۲ ساخته شده است.



منبع:

5.0 / <5
1217
1400/04/22
10:20:06
X
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
آزمایشگاه رادین