ارتقاء خدمات هلال احمر در طرح شهید سلیمانی

ارتقاء خدمات هلال احمر در طرح شهید سلیمانی

مسؤلان جمعیت هلال احمر در نشستی، بر ارتقاء خدمات این جمعیت در اجرای طرح شهید سلیمانی تاکید نمودند.


به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از خبرگزاری ایرنا از جمعیت هلال احمر، نشست مسولان جمعیت هلال احمر به دنبال تاکید رئیس این جمعیت بر تلاش مضاعف جهت بررسی راهکارهای توسعه و گسترش خدمات و فعالیتهای هلال احمر در طرح شهید سلیمانی و با هدف پیشگیری و کنترل اپیدمی کووید 19 برگزار شد.
در این نشست که روز گذشته(سه شنبه) برگزار شد، رئیس سازمان جوانان، معاون امور بین الملل و حقوق بشردوستانه، معاون بهداشت، درمان و توانبخشی، مدیرکل سلامت هلال احمر و دیگر مسؤلان جمعیت حضور داشتند.
در این جلسه مقرر شد با عنایت به وظایف محوله به جمعیت هلال احمر در فازهای مختلف طرح شهید سلیمانی، امکانات و تمهیدات مورد نیاز در حوزه های نیروی انسانی و منابع مالی احصا شود.
همچنین فعالیت هلال احمر در سه زمینه مراقبتی؛ با محوریت معاونت بهداشت درمان و توانبخشی، حمایتی؛ با محوریت سازمان داوطلبان و نظارتی؛ با محوریت سازمان جوانان فعالیتهای هلال احمر توسعه بیشتری یابد.
کمک به تسریع واکسیناسیون اتباع خارجی مقیم ایران که از فعالیتهای مشترک و مورد درخواست کمیته بین المللی صلیب سرخ بوده و منابع مالی آن هم توسط این کمیته پیشبینی شده است، مبحث دیگری بود که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد با حمایت رئیس جمعیت هلال احمر، نسبت به کارسازی مبحث در چارچوب طرح شهید سلیمانی و رفع موانع اجرایی این پروژه اقدام گردد.
به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از خبرگزاری ایرنا، طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با همکاری مشترک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان بسیج مستضعفین دوم آذر سال قبل و همزمان با آغازین روز از هفته بسیج در سرتاسر کشور به اجرا درآمده است.
در این طرح بسیجیان و کارشناسان حوزه بهداشت با رفتن به افراد نیازمند و تأمین نیازهای اولیه آنها، به اجرای بهینه پروژه قرنطینه معکوس یاری می دهند.
اطلاع رسانی بموقع و تشخیص مخاطرات در فوریت ها می تواند جان انسانهای در معرض خطر را در شرایط اضطراری به شرط اعمال مداخلات موثر، سریع و هماهنگ نجات بخشد.
در این زمینه بهترین و موثرترین راه جلب مشارکت اجتماعی از راه بهره گیری از کمک نیروهای بسیج و داوطلب مردمی و سازماندهی محله محور مردم است.
این مشارکت محله محور باید بگونه ای طراحی شود که ضمن جلب اعتماد مردم، اهداف و فعالیتها توسط گروه های مردمی هم به تحقق برسد. در این راه اطلاعات در رابطه با پیشگیری و مقابله با مخاطرات باید به روشی مورد قبول و منطبق بر فرهنگ و توانایی مردم محله به آنان عرضه شود.
موضوعی که مقام معظم رهبری هم بر آن تاکید و یادآور می شوند: بهره گیری از کمک نیروهای بسیج و داوطلب مردمی، کمک بزرگی به رهایی کشور از این عارضه (ویروس کرونا) همه گیر خواهد نمود.
بر همین اساس، طرح «هر خانه یک پایگاه سلامت» از جانب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با محتوای مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ۱۹ و برای جلب مشارکت مردم از راه انتخاب یک سفیر سلامت برای هر خانوار و یک رابط سلامت محله برای هر ۴۰ سفیر خانوار با محوریت بسیج امکانات محله و در جهت بهبود وضعیت اجتماعی (از جمله سلامت)، اقتصادی و فرهنگی جامعه عنوان شد تا با مشارکت مردم و نهادهای مردم محور، محلات از محرومیت بیرون برود.



منبع:

5.0 / <5
910
1400/09/10
11:48:16
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , پزشك , پزشكی
X
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
آزمایشگاه رادین