رییس گروه هماهنگی سیاست های امنیت غذا و تغذیه مطرح كرد روند افزایشی سوء تغذیه و گرسنگی در جهان آزمایشگاه رادین: به گزارش آزمایشگاه رادین، رئیس گروه هماهنگی سیاست های امنیت غذا و تغذیه دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، از تنظیم سند ملی امنیت غذا و تغذیه ۱۴۱۱-۱۴۰۲ در دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی و تصویب آن در هفدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی اطلاع داد. به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از ایسنا، دکتر زهرا عبداللهی، رئیس گروه هماهنگی سیاست های امنیت غذا و تغذیه دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، در نشست مجازی در مورد روند امنیت غذا و تغذیه در جهان و ایران که با حضور روسا و کارشناسان دبیرخانه های سلامت و امنیت غذایی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور و مسئولین دبیرخانه های سلامت دستگاههای اجرایی و سازمان ها برگزار شد، به بررسی چالش ها و راهکارهای امنیت غذا و تغذیه در ایران و جهان پرداخت. وی ضمن اشاره به روند رو به افزایش ناامنی غذایی در کشورهای جهان به علت تنش های سیاسی و شوک های اقتصادی ناشی از آنها به بیان تبعات اقتصادی همه گیری ها همچون کووید۱۹، همچون از دست دادن شغل و کاهش درآمد افراد بخصوص در جوامع کم درآمد، اختلال در زنجیره تأمین غذا، نوسانات قیمت غذا در کشورهای کم درآمد و افزایش قیمت غذا در جهان پرداخت. عبداللهی همینطور ضمن اشاره به برخی بحران ها همچون خشکسالی، کاهش بارندگی، سیل و طوفان، تحریم ها و کاهش واردات در کشورهایی که وابسته به واردات غذا، انرژی و نهاده های کشاورزی هستند، کاهش دسترسی به غذا به علت افزایش قیمت و کاهش کمک های غذایی بشردوستانه، ضایعات و تلفات غذا در جهان، تصریح کرد: برپایه گزارشات فائو و سازمان جهانی بهداشت اگر کشورها بموقع مداخلات و برنامه هایی را برای ارتقای امنیت غذایی اجرا نکنند، روند سوء تغذیه و گرسنگی در جهان افزایشی خواهد بود. رئیس گروه هماهنگی سیاست های امنیت غذا و تغذیه دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، اظهار داشت: در جمهوری اسلامی ایران، مقام معظم رهبری بر امنیت غذایی و بهره مندی همه اقشار جامعه از سبد غذایی کافی و مغذی و سالم و تأمین تغذیه سالم بعنوان یک مبحث کلیدی و اولویت دار تاکید کرده اند و رئیس جمهور در شانزدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تدوین سند ملی و جامع امنیت غذا و تغذیه با مشارکت همه دستگاههای اجرایی ذی نقش را در دستور کار شورایعالی قرار داد. بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی اظهار داشت: سند ملی امنیت غذا و تغذیه ۱۴۱۱-۱۴۰۲ در دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی تنظیم و در هفدهمین جلسه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی در تاریخ ۳۱ فروردین ماه سال جاری به تصویب رسید. رئیس گروه هماهنگی سیاست های امنیت غذا و تغذیه دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی اضافه کرد: در این سند ملی ۱۰ ساله، راهبردها و اقدامات و برنامه هایی که در حیطه های مختلف امنیت غذا و تغذیه همچون تولید و تأمین غذا، دسترسی فیزیکی و اقتصادی آحاد جامعه به غذا، تأمین نیازهای تغذیه ای و حفظ و ارتقای سلامت تغذیه ای مردم بخصوص مادران آبستن و شیرده، کودکان و نوجوانان و سالمندان که صدمه پذیری بیشتری نسبت به کمبودهای تغذیه ای و سوء تغذیه دارند و همینطور سلامت و ایمنی غذا و وظایفی که هر یک از دستگاههای اجرایی برعهده دارند، با همکاری کارشناسان و خبرگان امنیت غذایی در دستگاههای ذی ربط و مراکز علمی و تحقیقاتی کشور تدوین شده است و دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی بر مبنای وظایف قانونی خود پایش و رصد استقرار سند ملی را از راه کارگروه تخصصی امنیت غذا و تغذیه و کمیته های فنی مربوطه بر عهده دارد. منبع: radinlab.ir 5.0 / 5 734 1402/04/14 12:33:44 تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , دسترسی X این مطلب را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط طب سوزنی کمردرد مزمن را تسکین می دهد؟ انتشار اسامی محصولات آرایشی لب غیر مجاز آغاز رتبه بندی کارخانه های لوازم آرایشی تشخیص و درمان مجانی هپاتیت در کشور نظرات بینندگان در مورد این مطلب لطفا شما هم در مورد این مطلب نظر دهید = ۴ بعلاوه ۳ ارسال نظر