استمرار غنی سازی آرد با آهن، اسید فولیک و ویتامین D در کشور

استمرار غنی سازی آرد با آهن، اسید فولیک و ویتامین D در کشور

به گزارش آزمایشگاه رادین، به دنبال تصویب سند ملی امنیت غذا و تغذیه ۱۴۱۱-۱۴۰۲ در هفدهمین جلسه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی و در جهت ارتقای سلامت و بهبود تغذیه مردم، اولین نشست کمیته فنی رصد وضعیت غنی سازی برنامه ملی آرد و نان با آهن، اسید فولیک و ویتامین D، برگزار گردید.


به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از ایسنا، دکتر محمد اسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی، به لزوم استمرار برنامه غنی سازی آرد و غنی سازی کلیه آردهایی که بیشتر از ۷ درصد سبوس گیری می شوند، برای پیشگیری و کنترل کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن که سلامت مردم را به خطر می اندازد، تصریح کرد.

در این نشست همچنین، با عنایت به شیوع کمبود ویتامین D در کشور، افزودن این ویتامین به آرد علاوه بر آهن و اسید فولیک بعنوان یکی از اولویت های برنامه امنیت غذایی مورد تاکید قرار گرفت و دستگاههای اجرایی ذیربط موظف شدند که اجرایی شدن این برنامه را در اسرع وقت در دستور کار قرار داده و گزارش اقدامات انجام شده را به دبیرخانه شورایعالی سلامت وامنیت غذایی ارسال نمایند.

گفتنی است، این جلسه با حضور نمایندگانی از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مرکز پژوهش های مجلس، مرکز پژوهش های غلات، وزارت صمت، فرهنگستان علوم پزشکی، سازمان ملی استاندارد ایران و وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی برگزار شد.




منبع:

1402/05/04
08:17:05
5.0 / 5
375
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
آزمایشگاه رادین