از دست دادن شنوایی نشانه چیست؟

از دست دادن شنوایی نشانه چیست؟

به گزارش آزمایشگاه رادین، بهداشت نیوز نوشت: پژوهشگران انگلیسی، نظریه جدیدی را در مورد تاثیر از دست دادن شنوایی بر بروز فراموشی مطرح کرده اند.



نظریه جدیدی در مورد تاثیر از دست دادن شنوایی بر بروز فراموشی ارایه داده اند و باور دارند که ممکنست مقابله سریع با این اختلال حسی بتواند به پیش گیری از فراموشی کمک نماید.

بسیاری از بررسی های همه گیرشناسی نشان داده اند که از دست دادن شنوایی با فراموشی ارتباط دارد و می تواند عامل مشکل یک دهم از ۴۷ میلیون بیمار سرتاسر جهان باشد که به فراموشی مبتلا هستند.

این گروه پژوهشی، نظریه ای مطرح کرده اند که نشان میدهد چگونه یک اختلال در گوش می تواند به بروز آلزایمر منجر شود.

پژوهشگران امیدوارند که این نظریه جدید، گام قابل توجهی برای پیشرفت در عرصه پژوهش های مربوط به آلزایمر و نحوه پیش گیری از بروز آن در نسل های آینده باشد.

این گروه پژوهشی، سه جنبه مهم را در کار خود مد نظر قرار دادند. یک دلیل اصلی شایع در کاهش شنوایی و بروز فراموشی، فقدان ورودی مربوط به صدا است که سبب کوچک شدن مغز می شود و نقص شناختی که در نتیجه آن، افراد مجبور می شوند منابع مغزی بیشتری را به کار بگیرند تا کم شنوایی را جبران کنند.

پژوهشگران نظریه جدیدی را مطرح نمودند که بر مراکز حافظه در عمق لوب گیجگاهی تمرکز دارد. این پژوهش نشان میدهد این بخش از مغز که بطور معمول با حافظه بلندمدت مربوط به محل ها و رویدادها ارتباط دارد، در ذخیره کوتاه مدت و به کارگیری اطلاعات شنوایی نیز نقش دارد.

پژوهشگران توضیحاتی را در مورد نحوه تغییر فعالیت مغز تحت تاثیر از دست دادن شنوایی مطرح نمودند. بر طبق این نظریه، از دست دادن شنوایی می تواند حضور تعدادی از پروتئین های ناهنجار را تقویت کند که به بروز آلزایمر منجر می شوند.

پروفسور "تیم گریفیتز"(Tim Griffiths)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: چالش پیش رو، توضیح دادن این مساله است که چگونه یک اختلال در گوش می تواند به بروز یک مشکل عصبی در مغز منجر شود.

وی اضافه کرد: ما نظریه جدیدی را بر این مبنا ارایه داده ایم که هنگام دشواری در شنوایی، چگونه سامانه حافظه را در مغز به کار می بریم.

دکتر "ویل سدلی"(Will Sedley)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: این سامانه حافظه که در شنوایی دشوار نقش دارد، متداول ترین محل برای شروع بیماری آلزایمر است.

وی اضافه کرد: پژوهشگران حالا باید این مکانیسم را در مدلهای پروسه لطمه شناسی آزمایش نمایند تا درستی این نظریه مشخص شود.

۲۳۳۲۳۳


5.0 / <5
534
1402/09/30
12:43:16
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , مغز
X
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
آزمایشگاه رادین