بیماران دیالیزی مجتمع دارویی درمانی هلال واكسن كرونا دریافت نمودند
به گزارش آزمایشگاه رادین مدیر درمان مجتمع دارویی درمانی هلال ایران اعلام نمود: ۱۳۶ بیمار دیالیزی مجتمع دارویی درمانی هلال ایران امروز ۲۸ اردیبهشت ماه، واکسن کرونا دریافت نمودند.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی مجتمع دارویی درمانی هلال ایران، دکتر اهورا احمدی اظهار داشت: تعداد بیماران بخش همودیالیز مجتمع دارویی درمانی هلال ایران ۱۳۶ نفر است که ۴۴ نفر آنها زن و ۹۲ نفر مرد هستند. مجتمع دارویی درمانی هلال ایران در مکاتبات و پیگیری های مختلف با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت درمان دانشگاه شهید بهشتی موفق به تأمین واکسن کرونای بیماران دیالیزی شد.
وی ضمن اشاره به پایین بودن سطح ایمنی بدن بیماران دیالیزی و شرایط خاص مبتلایان به نارسایی کلیه، اضافه کرد: با عنایت به این که این افراد بد حال هستند، ترجیح دادیم که بیماران ما در محیطی که به آن عادت دارند و همینطور کارکنان بخش همودیالیز شناخت خوبی از شرایط آنان دارند، واکسن کرونا دریافت نمایند. ازاین رو واکسن ها با هماهنگی های انجام شده و نظارت نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به همه بیماران دیالیزی تزریق شد.
مدیر درمان مجتمع دارویی درمانی هلال ایران ضمن اشاره به تزریق واکسن سینوفارم به بیماران دیالیزی، اظهار داشت: این واکسن در ۲ مرحله تزریق می شود که مرحله دوم ۲۱ تا ۲۸ روز از تلقیح دوز اول صورت خواهد گرفت.
به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به صورتی که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.
بر اساس آمار رسمی کشورها ویروس کرونا تابحال بیشتر از ۱۶۴ میلیون نفر را در دنیا به صورت قطعی مبتلا کرده و بیشتر از سه میلیون و ۴۰۰ هزار نفر هم بر اثر بیماری کووید۱۹ جان خویش را از دست داده اند.
ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از راه دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی همچون علایم بیماری کووید ۱۹ است. بیشتر از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس هم گرفتار بیماری خفیف می شوند.
جهش ویروس کرونا در انگلستان، بزریل، هندوستان و آفریقای جنوبی که باعث افزایش سرایت، بیماری زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.
منبع: radinlab.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب