وزیر بهداشت اعلام كرد

آمار ۷۴درصدی تزریق دو دز واکسن کرونا در کشور

آمار ۷۴درصدی تزریق دو دز واکسن کرونا در کشور

به گزارش آزمایشگاه رادین وزیر بهداشت با اشاره به اینکه تا امروز، ۱۷۴ میلیون دُز واکسن در کشور تأمین شده است، اظهار داشت: هم اکنون، میزان ترزیق دُز اول واکسن در کشور ۸۶ درصد و میزان تزریق هر دو نوبت واکسن در تهران و کشور، به ترتیب ۷۶ و ۷۴ است.


به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از ایسنا، دکتر بهرام عین اللهی، در مراسم افتتاح ساختمان امام حسن مجتبی (ع) بیمارستان مسیح دانشوری، ضمن تشکر از دکتر ولایتی، رئیس بیمارستان مسیح دانشوری و متخصصان، کادر درمان و پرستاران این بیمارستان، ضمن اشاره به رشد و شکوفایی بیمارستان مسیح دانشوری، بیان نمود: امروزه، نام ایران در جهان پرافتخار است و وقتی از ایران نام برده می شود، همه ملت ها یاد امام راحل (ره) می افتند، ایران یعنی، مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، ایران یعنی افتخارات بزرگی که شهدای گرانقدرمان در میدان نبرد به دست آوردند.
خدمات پزشکی ایران در منطقه کم نظیر است
وی ادامه داد: خدمات پزشکی ایران در منطقه کم نظیر است و پیش از انقلاب به سایر کشورها وابسته بودیم و خیلی از بیماری های ساده را نمی توانستیم درمان نماییم، اما امروز در علوم پزشکی در قله قرار داریم و در تمام نقاط کشور وضعیت مناسبی وجود دارد.
عین اللهی افزود: امروزه پیشرفته ترین درمان ها را در کشور انجام می دهیم و موظف به حفظ این کیفیت هستیم و بنابراین بیمارستان مسیح دانشوری بخصوص در حمایتی که از اقشار صدمه پذیر دارد، بیمارستانی الگو در کشور است؛ این بیمارستان از پیشرفته ترین تجهیزات و بهترین پزشکان برای درمان محرومان و پشتیبانی از ظرفیت خیرین استفاده می نماید و وظیفه وزارت بهداشت هم پشتیبانی از این مرکز است که باید مراتب تقدیر و تشکر خویش را هم اعلام کنم. هر بیماری که به کمک خیرین درمان گردد، ثواب بسیار ای دارد و امیدواریم نهضت بهره مندی از ظرفیت خیرین را به شکل کامل تری شاهد باشیم.
وی ضمن قدردانی از کادر بهداشت و درمان کشور، خاطرنشان کرد: کادر بهداشت و درمان کشورمان در طول مدت مبارزه با کرونا، کار جهادی انجام دادند و امروزه ما به کارهای جهادی نیاز داریم.
وزیر بهداشت در ادامه درمورد واکسیناسیون کووید ۱۹، اظهار داشت: در ابتدای مبارزه با کرونا، واکسن در اختیار نبود، اما با کار جهادی، تا امروز ۱۷۴ میلیون دُز واکسن تأمین شده که ۱۵۰ میلیون دُز آن وارداتی و ۲۴ میلیون دُز هم از راه شرکتهای داخلی تأمین شده و تابحال حدود ۱۱۰ میلیون واکسن هم تزریق شده است، نکته مهم اینکه در این حوزه مردم همراهمان بودند و عمده این کار با حمایت و کمک مردم انجام شده است؛ چونکه اگر با امکانات خود می خواستیم این میزان واکسیناسیون را انجام دهیم، بیشتر از یک سال به طول می انجامید. تا جایی که در روز رکورد تزریق یک میلیون و ۶۵۰ هزار دُز و در هفته رکورد تزریق ۸ میلیون و ۶۰۰ هزار دُز واکسن را هم داشتیم و امیدواریم با تلاش بیشتر بتوانیم در نهایت شاهد شکست این بیماری در کشور باشیم.
بنابر اعلام وبدا، وی با اشاره به اینکه میزان ترزیق دُز اول واکسن در تهران به ۸۸ درصد رسیده است، اظهار داشت: هم اکنون، میزان ترزیق دُز اول واکسن در کشور ۸۶ درصد و میزان تزریق هر دو نوبت واکسن در تهران و کشور به ترتیب ۷۶ و ۷۴ است و حدود دو میلیون نفر هم دُز سوم را تزریق کرده اند. واکسیناسیون در جلوگیری از بیماری و کاهش عوارض بسیار موثر بوده است و امیدواریم همه مردم مشارکت کنند.
گفتنی است، ساختمان امام حسن مجتبی (ع) بیمارستان مسیح دانشوری با حضور وزیر بهداشت افتتاح شده و در ادامه این برنامه، از بخش های مختلف بیمارستان مسیح دانشوری، همچون مرکز جدید جامع پیوند اعضای کلیه، کبد، ریه، قلب و پانکراس بازدید شد.
برپایه این گزارش، با آغاز به کار ساختمان امام حسن مجتبی (ع) بیمارستان مسیح دانشوری و همینطور آغاز دوره جدید فعالیتهای پژوهشی در ساختمان امام باقر (ع) و توسعه کلینیک ها و درمانگاه اورژانس و افزایش تخت های تحت نظر اورژانس، در مجموع تعداد تخت های بیمارستان به ۱۲۱۳ عدد، افزوده شد.
تلاش بیمارستان مسیح دانشوری برای احیای طب سنتی در کشور
به گزارش وبدا، دکتر علی اکبر ولایتی رئیس بیمارستان مسیح دانشوری هم در افتتاحیه ساختمان امام حسن مجتبی(ع) بیمارستان مسیح دانشوری ضمن خیر مقدم به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه بسیار خرسندیم که دکتر عین اللهی برای بار دوم در بیمارستان مسیح دانشوری که خط مقدم جبهه مبارزه با کرونا بوده است حضور یافتند، اظهار داشت: این مرکز نه تنها در بیماری کرونا بلکه در مقابل هر بیماری مهمی که در کشور شیوع پیدا کند، به صورت ویژه فعالیت می کند.

وی ضمن اشاره به این که بعد از شیوع ویروس کرونا، روزهای پرتلاشی را همراه با آماده سازی تجهیزات و امکانات برای رسیدگی و خدمات رسانی حداکثری به بیماران شاهد بودیم، اظهار نمود: باید از همه همکاران، کادر درمان و پرستاران این مجموعه تقدیر و تشکر کنم.

ولایتی خاطرنشان کرد: این مرکز در تمام ایام سخت کرونا کوشش کرد تا خیلی از رجوع کنندگان را پذیرش و با تمام توان به مردم عرضه خدمت کند که این مورد افتخار بزرگی برای همه ما است؛ در ابتدای آغاز شیوع ویروس کرونا، ۲۵۰ تا ۳۰۰ تخت در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفت.

رئیس بیمارستان مسیح دانشوری اظهار داشت: خوشبختانه وزیر بهداشت با جدیت موضوعات را پیگیری و موفقیت های ارزشمندی همچون ورود ۱۱۰ میلیون واکسن را در این زمان کوتاه داشته اند.

وی مطرح کرد: ظرفیت مهیا شده در بیمارستان مسیح دانشوری حدود ۱۲۱۳ تخت است که ۳۷۷ تخت در ساختمان امام حسن مجتبی (ع) و ۱۴۰ تخت هم در سوله تازه تاسیس خواهد بود؛ مجموعه ظرفیت بیمارستان افزایش پیدا کرده که این رقم، تعداد مناسب و بی نظیری در حوزه های مختلف بخصوص فوق تخصصی ریه است.

ولایتی ضمن اشاره به تلاش بیمارستان مسیح دانشوری برای احیای طب سنتی در کشور، توضیح داد: باید به صورت شفاف درمورد طب ایرانی و طب سنتی که از جانب برخی به آن خدشه وارد می شود، برای مردم توضیح داده و این طب احیا شود؛ سعی کردیم با کمک متخصصان در این حوزه، قدم موثری در مرکز برداریم.

رئیس بیمارستان مسیح دانشوری در انتها به حضور گروههای داوطلب برای کمک رسانی در بیمارستان هم اشاره نمود و اظهار داشت: خوشبختانه در این زمان، جمع زیادی از بسیجیان بعنوان مددکاران اجتماعی داوطلب همکاری داشته اند و با کمک بعضی از خیرین هم در زمینه پشتیبانی از گروه ها و اقشار صدمه پذیر بخصوص در زمینه تأمین دارو سعی کردیم.




منبع:

5.0 / <5
897
1400/09/21
14:23:47
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمارستان , بیماری
X
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
آزمایشگاه رادین