۴۳ هزار و ۵۰۰ دستگاه چادر امدادی در هلال احمر تولید شد
مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران وابسته به جمعیت هلال احمر از تولید 43 هزار و 500 دستگاه چادر امدادی تیپ سه در این شرکت آگاهی داد و اظهار داشت: این تعداد چادر از شروع سال جاری تا حالا و بمنظور اسکان اضطراری و موقت حادثه دیدگان انواع حوادث و سوانح تولید شده است.
محمدرضا امیریان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا با بیان این مطلب اضافه کرد: چادر امدادی تیپ سه با برخورداری از پوشش های جانبی سبب پیش گیری از نفوذ باران و حشرات شده و کفپوش آن از مقاومت لازم در مقابل هر گونه ضربه وارده از ناحیه اشیاء معمول داخل چادر را داراست و نصب لوله های سازه در داخل چادر، تعبیه چهار پنجره در طرفین چادر، استفاده از پارچه مقاوم شده با مواد اولیه مناسب برای پیش گیری از نفوذ آب باران به داخل چادر از خاصیت های عمده این چادر می باشد.
وی افزود: چادر اسکان اضطراری(چادر امدادی تیپ سه) بعنوان اولین نیازمندی ضروری خانواده های لطمه دیده از حوادث و سوانح طبیعی در این شرکت تولید می شود.
مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران وابسته به جمعیت هلال احمر در تولید این چادرها آخرین استانداردها همچون استواری در مقابل باد، اسکلت مقاوم، ضد آب بودن، سه لایه بودن، گرم بودن فضای داخلی چادر در مناطق سردسیر، خنک بودن فضای داخلی چادر در مناطق گرمسیر و نوع تهویه هوا و استفاده از پارچه های مرغوب رعایت می شود.
امیریان توضیح داد: حالا در این شرکت بیش از چندین چادر طبق محیط های آب و هوایی استان های مختلف کشور، انواع مختلف چادرهای اسکان اضطراری و بادی و چادرهای جدید امدادی مناطق متاثر و لطمه دیده از انواع حوادث تولید می شود که می توان به تولید انواع چادرهای امدادی، اقلیمی (۶ ضلعی)، اختصاصی فدراسیون بین المللی جمعیت های ملی صلیب سرخ و هلال احمر، آکاردئونی، ۲۴۰ متری چند منظوره (راب هال)، استراحتگاه گروهی (۲۴ نفره)، نظامی، استتار، مسافرتی کامپوزیتی، فنری و ضد حشره و نظایر آن تولید می شود.
بنا به تجربیات سازمان های امدادرسان بین المللی بمنظور اسکان زلزله زدگان در مناطق مختلف لطمه دیده تقسیم بندی های گوناگونی برای برگزاری سرپناه اسکان اضطراری وجود دارد که می توان به ایجاد و برگزاری «سرپناه اسکان اضطراری»، «سرپناه اسکان موقت» که خود شامل دو نوع «اسکان موقت در محل» و «اسکان موقت در خارج» از محل و اسکان دائم است، اشاره نمود.
به پروسه استقرار افراد لطمه دیده از حوادث و سوانح در اماکن واجد ملزومات و تسهیلات اولیه زندگی که به طور معمول با بهره گیری از چادر و با بهره مندی از فضاهای عمومی همچون مدارس، مساجد، حسینیه ها، سالن های، ورزشگاه و نظایر آن تامین می شود، اسکان اضطراری گفته می شود.
اسکان اضطراری لطمه دیدگان سوانح و نیز فراهم آوری و توزیع اقلام زیستی، غذایی و بهداشتی اضطراری (اقلام امدادی) آنان از مهم ترین و اصلی ترین وظایف جمعیت هلال احمر بر طبق اساسنامه آنست که می بایستی در اسرع وقت و با حفظ شان و کرامت لطمه دیدگان صورت پذیرد.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب