میوه هایی که بیماران دیابتی باید با احتیاط مصرف کنند

میوه هایی که بیماران دیابتی باید با احتیاط مصرف کنند

به گزارش آزمایشگاه رادین، متخصص تغذیه، نکات کلیدی تغذیه ای برای بیماران دیابتی و کودکان در تابستان را شرح داد.


سیدعلی کشاورز متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر در رابطه با تغذیه مناسب بیماران دیابتی و کودکان در هوای گرم تابستان اظهار داشت: در بیماران دیابتی، مصرف میوه باید با فاصله زمانی حداقل ۲.۵ تا ۳ ساعت پس از وعده غذایی باشد. میوه هایی مانند موز، انگور، خربزه، هندوانه و طالبی به علت قند بالایی که دارند، باید محدود مصرف شوند و هر واحد میوه معادل نصف موز یا یک لیوان پر از خربزه است. وی ادامه داد: دیابتی ها می توانند پس از فاصله زمانی مناسب از نخستین میوه، میوه دوم را هم مصرف کنند، اما مصرف زیاد میوه به صورت همزمان سفارش نمی شود و همینطور اگر بین شام و خواب کمتر از دو ساعت فاصله باشد، مصرف میوه پیش از خواب مناسب نمی باشد.

غذاهای سبک و پرهیز از غذاهای چرب در تابستان

کشاورز ضمن اشاره به اهمیت رژیم غذایی کودکان و افراد سالمند اظهار داشت: مصرف غذاهای سبک، آب پز، بخارپز و جوجه کبابی و پرهیز از غذاهای پر سس و چرب خیلی مهم است و آش و سوپ هایی که دارای سبزیجات فراوان هستند، منبع ویتامین ها، مواد معدنی و نمک های مورد نیاز بدن محسوب می شوند. وی تاکید کرد: سبزی خوردن و سالاد بدون سس با آب لیمو هم باید در سفره تابستانی جایگاه ویژه ای داشته باشند، چون که فیبرها و رنگدانه های موجود در سبزی ها و میوه ها به حفظ سلامت کمک می نماید. کشاورز افزود: با عنایت به افزایش چشم گیر چاقی کودکان طی ۴۰ سال گذشته، رعایت اصول تغذیه سالم و محدود کردن مصرف فست فودها و غذاهای سنگین ضروری می باشد.


منبع:

5.0 / <5
21
1404/03/12
11:34:12
تگهای خبر: رژیم غذایی , سلامت , متخصص
X
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
لینک دوستان آزمایشگاه رادین
آزمایشگاه رادین