انجام 184 عملیات امداد كوهستان توسط نجاتگران هلال احمر در یك ماه گذشته

انجام 184 عملیات امداد كوهستان توسط نجاتگران هلال احمر در یك ماه گذشته

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از انجام ۱۸۴ عملیات امداد كوهستان توسط نجاتگران هلال احمر در یك ماه گذشته در سرتاسر كشور اطلاع داد.


مهدی ولی پور روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا با بیان این خبر با اشاره به رشد ۱۶ درصدی مأموریت های امداد و نجات در کوهستان در مهر ماه جاری نسبت به مدت مشابه سال ۹۸ اظهار داشت: از اول تا روز ۳۰ مهر جاری در مناطق کوهستانی ۳۱ استان کشور ۱۸۲ مأموریت امداد و نجات به ثبت رسیده که منجر به انتقال هوایی و زمینی ۵۴ نفر به مراکز درمانی و درمان سرپایی ۲۷ مصدوم در محل حادثه شد که از جهت تعداد مأموریت نسبت به مدت مشابه سال ۹۸، شاهد رشد هشت درصدی مأموریت های امداد و نجات در مناطق کوهستانی بوده ایم.
وی درباره انجام بیشترین مأموریت در رابطه با حوادث کوهستان در استان های تهران، فارس و مازندران اضافه کرد: تیم های امداد و نجات کوهستان استان های فارس با ۲۸ مورد مأموریت کوهستان، تهران با ۱۶ مورد مأموریت کوهستان و مازندران با ۱۵ مورد مأموریت کوهستان را انجام داده اند.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از کوهنوردان خواست در صورت عزیمت به ارتفاعات برفگیر و مناطق صعب العبور کوهستانی از لباس های دارای رنگ مشخص (قرمز، زرد و فسفری) برای سهولت در رصد امدادگران و گروه های امداد و نجات هوایی و کوهستان استفاده کنند.
ولی پور از کوهنوردان اعزامی به مناطق کوهستانی و برفگیر سراسر کشور خواست، هنگام برنامه ریزی صعود به مناطق کوهستانی و ارتفاعات برفگیر ضمن به همراه داشتن پوشاک کافی و مناسب فصل و همینطور آگاهی از وضعیت آب و هوا، از مسیرهای مشخص و پاکوب شده برای صعود و فرود به ارتفاعات یاد شده استفاده و با زمان بندی مناسب، برنامه صعود و فرود خویش را پیش از تاریکی هوا تنظیم کنند.
وی همینطور سفارش کرد وسایل ضروری بقا در کوهستان شامل مواد غذایی کافی و وعده غذایی اضافه، تجهیزات روشنایی، سوت، قطب نما، نقشه منطقه ای کوهستان، کیف کمک های اولیه، چاقو، کبریت، کارت شناسایی و گوشی تلفن همراه با شارژ کامل را به همراه داشته باشند و اشراف داشتن بر مناطق صعود از لحاظ مسیرها و نقاط خطرناک (پرتگاه ها، مناطق بهمن خیز، مناطق با احتمال ریزش سنگ) برای گروه های کوهنوردی عازم به ارتفاعات ضروریست.
این مقام مسئول در سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از کوهنوردان خواست در زمان حاضر از صعود انفرادی به مناطق کوهستانی سراسر کشور اجتناب کنند و اگر قصد صعود به مناطق کوهستانی را دارند، به همراه گروهی مجرب و آموزش دیده و با هماهنگی فدراسیون کوهنوردی و سازمان های امدادرسان مبادرت به این کار کنند.
ولی پور از کوهنوردان و دیگر شهروندان دوستدار فصل پاییز و زیبایی ها آن در ارتفاعات کوهستانی و مناطق برف گیر خواست، در صورت احتیاج به کمک و قرار گرفتن در شرایط اضطراری عمومی و پیچیده انواع حوادث کوهستان حتی بدون داشتن سیمکارت در تلفن همراه با شماره ۱۱۲ هلال احمر تماس بگیرند.
ارائه خدمات امداد و نجات، اسکان و تغذیه اضطراری در زمان وقوع حوادث و سوانح، عرضه آموزش های امداد و کمک های اولیه به اقشار مختلف جامعه، برنامه ریزی و اقدام در جهت آمادگی مقابله با حوادث و سوانح، ارسال محموله های کمک های بشردوستانه به کشورهای صدمه دیده و متاثر از حوادث طبیعی، غیرطبیعی و اعزام عوامل امدادی در داخل و خارج از کشور همچون وظایف این سازمان راهبردی وابسته به جمعیت هلال احمر است.
سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیشتر از ۳۰ سال تجربه در زمینه آمادگی و پاسخگویی سوانح در داخل و خارج از کشور بعنوان یکی از بخش های اصلی جمعیت هلال احمر وظیفه دارد با امکانات گسترده عملیاتی، پشتیبانی، مخابراتی، امداد هوایی، جاده ای، دریایی، کوهستان و شهری، عملیات امداد و نجات را در فصول مختلف سال و برای خدمات رسانی به صدمه دیدگان و متاثرین از انواع حوادث و سوانح احتمالی در سرتاسر کشور اجرا نماید.




منبع:

5.0 / <5
1464
1399/08/04
18:05:33
تگهای خبر: آموزش , امداد , خدمات , درمان
X
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴
آزمایشگاه رادین