امكان تبدیل ساوه به هاب اردوگاهی هلال احمر كشور وجود دارد

امكان تبدیل ساوه به هاب اردوگاهی هلال احمر كشور وجود دارد

به گزارش آزمایشگاه رادین دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور اظهار داشت: امکانات و زیرساخت هایی که در ساوه وجود دارد، زمینه مناسبی برای تبدیل این شهرستان بعنوان هاب اردوگاهی در سطح کشور به حساب می آید و تلاش می نماییم با استفاده از اعتبارات ملی و همینطور کمک خیرین نسبت به ارتقای تجهیزات و امکانات موجود کمک نماییم.


به گزارش آزمایشگاه رادین به نقل از ایرنا، «محمدحسن قوسیان مقدم» روز پنجشنبه در مسافرت به ساوه و بازدید از پایگاههای امداد و نجات و امکانات هلال احمر ساوه و همینطور نظارت بر نحوه برگزاری آزمون کشور ایثار در بخش بانوان، عنوان کرد: در صورتیکه این مرکز اردوگاهی در هلال احمر ساوه ایجاد شود، امکان عرضه خدمات به استان های مجاور هم فراهم خواهد شد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا در خصوص لزوم ایجاد پد بالگرد در ساوه با عنایت به حوادث جاده ای و همینطور وجود بزرگترین شهر صنعتی کشور، عنوان کرد: با عنایت به این که شمار بالگردهای جمعیت هلال احمر در سطح کشور محدود است و حتی به هر استان یک فروند هم تعلق نمی گیرد حالا بعضی از استان های همسایه به صورت مشارکتی از یک بالگرد استفاده می نمایند و در مورد ساوه هم باید اظهار داشت که به علت نزدیکی این شهرستان به تهران، دست ما برای امدادرسانی هوایی با بالگرد باز است.
دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور اظهار داشت: ساوه دارای یکی از بهترین و بزرگترین فضاهای آموزشی در زمینه امداد و نجات در سطح کشور است و خصوصیت هایی چون موقعیت جغرافیایی و نزدیکی به پایتخت، ظرفیت مناسبی را بوجود آورده است تا ما هم بتوانیم با جذب امکانات مورد نیاز وضعیت هلال احمر این شهرستان را روزآمد و از این طریق به شهرهای دورتر خدمات مورد نیاز را عرضه نماییم.
وی اضافه کرد: جمعیت هلال احمر از قدیم بعنوان یک نهاد خیریه شناخته شده است و در همین راستا از افراد نیکوکار دعوت می نماییم که در کمک به نوسازی و مدرن کردن ناوگان امداد و نجات و امکانات اردوگاهی جمعیت هلال احمر ساوه کمک کنند و در سازمان مرکزی هم تلاش می نماییم که اعتباراتی را برای این منظور اختصاص دهیم.
قوسیان مقدم در مورد برگزاری آزمون کشوری ایثار در بخش بانوان که به میزبانی ساوه انجام شد، اظهار داشت: جمعیت هلال احمر بخش اعظم وظایف خود همچون امداد و نجات در حوادث و سوانح جاده ای را از راه نیروهای داوطلب و امدادگران انجام می دهد و در همین راستا درجه ای با عنوان ایثار تعریف شده که با نوع بین المللی آن معادل سازی شده است.
وی اضافه کرد: امدادگران برای رسیدن به درجه ایثار باید مختلفی را طی کنند و حدود 10 تا 15 سال زمان لازم است تا این نشان را دریافت نمایند و لازمه این مسئله هم شرکت در بعضی مسابقات سالانه است که سال جاری هم با وجود شرایط شیوع ویروس کرونا، سازمان امداد و نجات این رقابت ها را در استان های مختلف در بخش آقایان و در استان مرکزی و شهرستان ساوه در بخش بانوان برگزار کرد.
دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور اظهار داشت: این جمعیت برای افرادی که به نشان ایثار دست می یابند، از نظر استخدامی یک درجه بالاتر در نظر گرفته است چونکه نیروهای آماده تر سازمان محسوب شده و در اوج آمادگی جسمانی قرار دارند.




منبع:

0.0 / <5
1502
1399/12/19
14:00:45
X
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
آزمایشگاه رادین